Moderatör Arıyoruz

Olsa da olmasa da fark etmez, biz bunun için bu işi yapmıyoruz.
Ancak aklınızda bulunsun, moderatörlük telifli bir iş olduğu için telif ücreti ödenmelidir.
Telifli iş ne demek? Telif hakkı ile ilgili yasal sorumluluğu olduğu için bir ücret karşılığı yapılmalıdır mı demeye çalışıyorsun?
Ayrica "ödenmelidir" demissin, odenip odenmedigi ya da bu pozisyon icin odenip odenmeyecegine aciklik getirmemissin.
Cok basitce soruyorum, moderatorlere duzenli odeme yapiliyor mu?

Nasıl yani, yöneticiler para mı alıyor Technopat'tan? Asıl para alınıyor olması ilginç değil mi zira benim bildiğim bu tür işlerde gönüllülük esastır.
Var mi maddi bir getirisi peki?
Hem Technopat gibi bir yerde moderatör olacaksınız hem de para alacaksınız? Beni moderatör yapsınlar para bile veririm. Bu işler gönüllülük esaslıdır.
Moderatörlük zaten gönüllü esaslı. Ancak düzenin olduğu yerde hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Aynı zamanda bu emeğin karşılığını sadece yetkililer almaz. Mesela bu ay en fazla "en iyi cevabı" olan 3 kişiye Samsung Gear VR veriliyor. Bu da emeğin bir karşılığı değil mi ;)

Ücret ödenmesi olayı farklı bir durum bence. Burada kimse de niye ücret alıyorlar demez sanırım:) Tek önemli olan nokta adil olsun ve adamcılık yapmasınlar. Kişiye göre ceza verilmesin yani:) Bir kaç kez yaşadım bariz şekilde o yüzden hoş olmuyor bence:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı