Moderatör Arıyoruz

Recep abi beni al bu yan hesabım ama bir saniye, bir ceza yaklaşıyor efendim.

@FalconPolat hocamızı bilemiyorum fakat @painkiller hocam ve @Jira hocam zamanında moderatörlerdi ve işlerini layığıyla yaptılar.
Eyvallah arkadaşlar. Bazı şeyler sadece eskiden güzeldi, zirvede bırakmak lazım Artık tanıyanlar tanimayanlara anlatsın

@FalconPolat hocamızı bilemiyorum fakat @painkiller hocam ve @Jira hocam zamanında moderatörlerdi ve işlerini layığıyla yaptılar.
Eksik olmayın dostlar Şunu bile söyletebildiysem ne mutlu bana

Yok ben almayayım. Bu sitede moderatör'lerin üzerindeki baskıyı ve yoğun iş yükünü gördükten sonra bu işi yapamam diyorum kendime.

Keşke moderatörler öyle böyle diyenler moderatör olarak seçilse. Onları görmek istiyorum gerçekten Asım'dan sonra en eski ben kaldım. Siz hesap edin zorluğu, kolaylıgı. Günde en az 3 saatinizi buraya ayırmanız gerekiyor. Gönül işi degil, para işi diyenler tamamen yanılıyor. Böyle düsünüp bosuna basvurmayin. Ne siz yorulun ne de yönetim tekrar moderatör arayısına girsın.

Sizi nasıl moderatör yaptılar çok merak ediyorum?

"Böyle düsünüp bosuna basvurmayin. Ne siz yorulun ne de yönetim tekrar moderatör arayısına girsın."

Geçen soru işareti koymadım diye aldığım ceza. Gerçekten bu site iyi ancak bazı şeyleri çok abartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…