Moderatör Arıyoruz

Moderatör adaylığı için lütfen şartları okuyunuz. İlk sayfada gereken bilgi verilmiştir.
Süpervizörlerin ve Emre hocanın verdiği bilgileri lütfen dikkate alınız.
Beni moderatör şartlarını karşılıyor muyum? @Emre C
Şartları karşılamamaktasınız. Lütfen şartları tekrar okuyunuz.

Son düzenleme:
Bana mümkün mü peki? :).
İlgili cümlede soru sorup soru işareti koymamanız, moderatörlük için eksi bir durum. Böyle bir sürü mesajı düzenlemek gerekiyor. Şimdilik mod ihtiyacımız bulunmamakta, şartları genel olarak karşılıyorsunuz gibi. Siz de inceleyip karşılaştırabilirsiniz tabii.

İlgili cümlede soru sorup soru işareti koymamanız, moderatörlük için eksi bir durum. Böyle bir sürü mesajı düzenlemek gerekiyor. Şimdilik mod ihtiyacımız bulunmamakta, şartları genel olarak karşılıyorsunuz gibi. Siz de inceleyip karşılaştırabilirsiniz tabii.
Aynı uyarıdan 11 tane bulundurdugum icin karsilamiyorum sanirim, doğru anladıysam tabii.

Yine de başvurulabiliyor diye okumuştum ben.

Aylık 1000 TL maaşınız oluyormuş, güzel bir ek ücret açıkçası.
İstisna olabilir evet devede kulak değil, beni yönetimden seven biri olduğuna pek emin değilim ama :D. Geçmiş kabarık benim sanırım, uyarıdan kabul edilsek bile başka sebepten eleniriz gibi.

Para da çok önemli değil açıkçası, sürekli aktif olduğum forumda kendimin ya da baskalarinin elestirdigi şeyleri düzeltmek isterim sahsen.

İstisna olabilir evet devede kulak değil, beni yönetimden seven biri olduğuna pek emin değilim ama :D. Geçmiş kabarık benim sanırım, uyarıdan kabul edilsek bile başka sebepten eleniriz gibi.

Para da çok önemli değil açıkçası, sürekli aktif olduğum forumda kendimin ya da baskalarinin elestirdigi şeyleri düzeltmek isterim sahsen.

Ben de isterdim, sicilim çoğunlukla temiz. Ama zamanın yok bu iş için maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı