Moderatör Arıyoruz

Aynı sebepten en fazla 5 uyarı şartı biraz esneyebilir ama 10'u geçmemeli. Adayların Çoklu Üyelik uyarısı da olmamalı.

En önemlisi her gün, belirli saatlerde düzenli vakit ayırabilmektir.

Bunun dışında hangi vakitlerde müsait olduğunuzu başvuruda belirtirseniz seviniriz. Öğle, öğleden sonra, akşama doğru, akşam, gece gibi...

Espri yapanlara ceza puanı mı vermek istiyorsunuz?
Türkçe kullanımı konusunda takıntılarınız mı var?
Büyük harfle SSD yazılmazsa klavyeyi yumrukluyor musunuz?
Gönüllü bir iş yapacak kadar işsiz misiniz?

O zaman tebrikler! Siz yeni moderatör adayımızsınız 😂😂

Fazla uyarım yok günün büyük bir kısmını ayırabilirim. Çoklu üyelik uyarım yok. Moderatör olmak istiyorum tabi sizler uygun görürseniz.
Üye olalı 1 ay bile olmamış açıkçası. Biraz daha Sosyal'in havasını soluyun ;)
Gönüllü bir iş yapacak kadar işsiz misiniz?
Gönüllü olduğunu kim söyledi, merak ettim :)
Büyük harfle SSD yazılmazsa klavyeyi yumrukluyor musunuz?
Ben şahsen yumrukluyor ve uyarıyı yapıştırıyorum. Hatta kullanıcının diğer mesajlarını da kontrol ediyorum, sorun varsa o mesajların da her biri için ayrı uyarı veriyorum. Bir süre sonra kullanıcı uyarı kotasını aşıyor ve daha uzun süreli uyarı almaya hak kazanıyor :neo: Bu da beni mutlu ediyor :kıkırda:
Espri yapanlara ceza puanı mı vermek istiyorsunuz?
Gerek moderatörlerin gerekse de kullanıcıların espri anlayışını ölçmek zor. Sizin espri sandığınız şey aslında espri olmayabilir veya siz gerçekten espri yapmışsınızdır ama moderatör kavrayamamıştır, bu da olabiliyor.

Bu tür olaylar yaşandıktan sonra ekipten biri hatalı bir işlem yapıldığını fark ederse diğer arkadaşa gerekli bilgilendirmeyi yapar, işlemi yapan arkadaş da ne kadar esnek olması gerektiği hakkında daha fazla bilgi edinir :)

Moderatörlük zor ve her şey bir günde öğrenilmiyor. Bazı şeyleri öğrenmek için de hata yapmak gerekiyor.

Siz nasıl kuralları öğrenmeye çalışırken hata yapıyorsanız biz de uygulamaya çalışırken hatalar yapabiliyoruz.
Türkçe kullanımı konusunda takıntılarınız mı var?
Bu şart değil, takıntı olsa da olmasa da bize kural neyse onu uygulayacak birisi lazım.

Çoklu Üyelik konusunda özellikle ben ısrarcıyım. Cezadan kurtulmak için hesap açıyorsanız kurallara ve sonuçlarına bir saygınız yok demektir. Bu kullanıcıların kuralları uygulamada başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Gerçekten 1000 mesaj yazmadan başvuru yapsak sorun olur mu @MF ? Değerlendirmeye bile alınmaz mı ? Ayrıca çoklu üyelik konusunda da Recep Bey herhangi bir kural belirtmemiş ?

Şimdi ben belirttim.
Gerçekten 1000 mesaj yazmadan başvuru yapsak sorun olur mu @Mikail Fidan ?
1000 mesaja ulaşmak çok zor değil. Sosyal'de yeterince vakit harcıyorsanız zaten şimdiye kadar 1000 mesajınızın olması gerekirdi. Yine de başvuruyu değerlendirmeye alırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı