Moderatör Arıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 16, oradan kaybediyoruz sanırım :( Gerçi ders programı da bayağı yoğun 10 dakika falan ayırabiliyorum buraya. Olmadı yazın hala ihtiyaç olursa o zaman denerim şansımı :)

Bu arada para verilme muhabbeti çıkmış. Ben şaka sanıyordum bunu, cidden var mı böyle bir şey?
Ban başı ikramiye alıyorlar diye duydum :)

Ban başı ikramiye iyiymiş. Her gün 3 kişi yazım hatası yapsa... :D
 
Öyle bir şey yok. Sadece her ay cuzi bir miktar ücret ödeniyor, evet. Ama bunun cezalarla bir ilgisi yok.
 
Sizi nasıl moderatör yaptılar çok merak ediyorum?

"Böyle düsünüp bosuna basvurmayin. Ne siz yorulun ne de yönetim tekrar moderatör arayısına girsın."

Geçen soru işareti koymadım diye aldığım ceza. Gerçekten bu site iyi ancak bazı şeyleri çok abartı.

Eki Görüntüle 467725
Soru işareti uyarısından şikayet ederken soru işaretini bu kez de yanlış kullanmak çok ironik değil mi?

Bir de şöyle bir durum, yazıda birçok hata oluyor ama tek bir sebepten uyarı verebiliyoruz. Sadece soru işareti eksik olmayabilir, başka hatalar da olabilir o mesajda.

Hani siz her fırsatta moderatör kalitesini sorguluyorsunuz ya o nedenle bu hataları dile getiriyorum. Rahat rahat yazıyorsunuz, hiçbir şekilde yetiştirme, gelen raporlara kafa yorma durumunuz yokken ama yine de hatalar olabiliyor değil mi?

Size özel yazmıyorum, en ufak bir hata gördüğünde "bunu hangi moderatör onayladı" diye kıyameti koparan arkadaşlar için...
 
Neden açıklanmıyor bu cüzi miktar? Devlet sırrı mı? Söyleyin de herkes rahatlasın işte. 🤭 Belki hepimize farklı farklı veriyorlar. Haberiniz bile yok. Bu sayede ortaya çıkar. 🤭
 
Üyeler uyarı aldıkları için sinir olup bir yerlere patlamak istiyorlar ama bu çabaları onları daha da haksız duruma düşürüyor. Bence sinir olduğunuz süre boyunca forumdan uzak durmak en sağlıklısı olacaktır.

Ayrıca ücret miktarı moderatörün forum içindeki aktifliği ve geçmişine bağlı olarak değişiyordur. Mesala bilgili alanında üyelere yardımcı olan kişinin diğerlerine göre daha çok ücret aldığını düşünüyorum. Her şeyden önce bu işi gönülle yapmak en doğrusu olacaktır, para işin kaymağı :)
 
Paranın açıklanmamasının nedeni bazı yönetmeliklerin olması. Ve moderatörler de insan, neden günümün 3 saatini boşuna harcayayım? Neden boşu boşuna makinem 3 saat elektrik harcasın? Ve evet, ben de cüzi bir miktar ücret almıştım, fakat o ücret moderatörlük yaparken bozulan klavye yerine yenisini almaya gitmişti 😀 İlk işim, ve bazı şeyler öğrendim, tecrübe oldu. Freelancer iş arayanlar için mükemmel bir fırsat. Öğrenciler için de gayet iyi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı