Moderatör Arıyoruz

Öğrenciler için de gayet iyi.
Hesabımdaki son kuruşları ATM'den çekerken yattığını görmüştüm. İyi denk gelmişti :D Öğrenciyseniz ve boş vaktiniz varsa gerçekten güzel oluyor. İşi yaparken de Türkçe geliştiriyorsunuz, biraz teknoloji gündemine hakim oluyorsunuz. Oyun oynamaya tercih edilir.

Yeni moderatör olanlara ve olacaklara hayırlı olsun.

Ben olmak isterim ancak şartları sağlıyor muyum bilmiyorum. Sosyale sadece zevk aldığım için enteresan da olsa uzun bir zaman ayırıyorum. Sallamadan ve tartışmadan bildiklerimi başkalarına aktarmak hoşuma gidiyor, ayrıca birçok yeni bilgi de öğreniyorum çeşit çeşit alandan. Cezalarınıza nereden bakıyorsunuz? Ben bulamadım -_-

Paranın açıklanmamasının nedeni bazı yönetmeliklerin olması. Ve moderatörler de insan, neden günümün 3 saatini boşuna harcayayım? Neden boşu boşuna makinem 3 saat elektrik harcasın? Ve evet, ben de cüzi bir miktar ücret almıştım, fakat o ücret moderatörlük yaparken bozulan klavye yerine yenisini almaya gitmişti 😀 İlk işim, ve bazı şeyler öğrendim, tecrübe oldu. Freelancer iş arayanlar için mükemmel bir fırsat. Öğrenciler için de gayet iyi.
Klavye: K55.
Piyasa fiyatı: 250 TL.
Moderatör maaşları 250 TL arkadaşlar dağılabilirsiniz. 🤭

Dikkatimi bile çekmemiş. 35 uyarım var, çok mu? İlk kullanmaya başladığımda çok uyarı yedim ama sonra alıştım. Ekim ayında 6, Kasım ayında 2 uyarı yemişim. Bu ay yemeyi düşünmüyorum çünkü her şeyi öğrendim sanırım artık :) Ekim ayında yediğim 6 uyarı; 4'ü tamamen internet ve browser azizliğine uğramam sonucu kendim raporladığım şeyin moderatörler tarafından yanlış anlaşılması sonucu oldu.

Arkadaşlar yaşınız tutmuyorsa boşuna başvuru yapmayın ve unutmayın ki hergün aynı saatte 3 saatinizi ayırmanız gerekiyor. Bunu bilerek başvuru yapın. Basit bir iş değil. Ben iki kere moderatörlük yaptım. Gerçekten vaktiniz varsa düşünün.
Yaşım 25 ve Makine Müh. 4+1'im ama hergün aynı saatte olması zormuş. Kafam esiyor akşamları 3 saat çıkamıyorum ama bazen de bakmıyorum bile :)

Paranın açıklanmamasının nedeni bazı yönetmeliklerin olması. Ve moderatörler de insan, neden günümün 3 saatini boşuna harcayayım? Neden boşu boşuna makinem 3 saat elektrik harcasın? Ve evet, ben de cüzi bir miktar ücret almıştım, fakat o ücret moderatörlük yaparken bozulan klavye yerine yenisini almaya gitmişti 😀 İlk işim, ve bazı şeyler öğrendim, tecrübe oldu. Freelancer iş arayanlar için mükemmel bir fırsat. Öğrenciler için de gayet iyi.
350-400 TL en az o zaman 😉

1.png

Ben olmak isterim ancak şartları sağlıyor muyum bilmiyorum. Sosyale sadece zevk aldığım için enteresan da olsa uzun bir zaman ayırıyorum. Sallamadan ve tartışmadan bildiklerimi başkalarına aktarmak hoşuma gidiyor, ayrıca birçok yeni bilgi de öğreniyorum çeşit çeşit alandan. Cezalarınıza nereden bakıyorsunuz? Ben bulamadım -_-

Sağ yukarı ismine tıkla. Sonra profiline gidiyorsun. Sağ tarafta uyarılar kısmı var. Oradan bakabilirsin 🤠

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı