Çözüldü Moderatör ayrıcalığı olmamalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru, daha önce görüyorsun. Birak da başkaları da görsün.

Konuyu onaylarken okudum, konu sahibi bir sorun yaşıyor. Ben ise çözümünü biliyorum. Bu durumda sence konuyu onaylayıp, sorunu çözmesi için konu sahibine yardımcı mı olmalıyım, yoksa üyeler yazsın da çözüm alsınlar diye görmezden gelip çözümü paylaşmayayım mı? Bu mantıklı geliyor mu? Sen diyorsun ki erken okuduğun için konu sahibine yardım etme, biz görüp yardım edelim ve çözüm kazanalım.

Tartışma sebebi olan konuları genelde PP'sinde kız avatar olan moderatörler çok yapıyor. Pek takmıyorum, göz ardı ettim kafam rahat.
Şahsen benim içinde çok önemli değil. Bilgi doğru verildikten sonra çözüm olarak işaretlenmesede olur. Ama forumdaki kullanıcılar rahatsızsa bu durumdan üzerine düşünülmesi gerekir. Geç gelen adalet adalet değildir diye düşünüp, ona göre çözümler getirmeli yönetim.

Sen diyorsun ki erken okuduğun için konu sahibine yardım etme, biz görüp yardım edelim ve çözüm kazanalım.

Sen de diyorsun ki erken okuduğum için ben cevaplayayım, çözümü ben alayım. Etik mi? Bir tarafta konuyu erken okuyan var, diğer tarafta da konuyu geç okuyan taraf var. Sizin bize karşı bir üstünlüğünüz var da biz mi bilmiyoruz?

Doğru mesaj her zaman + oy alacak diye bir durum yok.
Kullanıcılar bu özelliği beğeni butonu gibi kullanmazlarsa bence bir problem olmaz. Tek başına yeterli bir sistem değil ama daha tartışmaya kapalı. Kimse forumda yanlış bilgi vermemeliyse yanlış oy da atmamalıdır. Derseniz ki kimse çözüme oy atmaz, o zaman rapor sistemiyle çözüm olarak işaretlenebilir.

Aynen öyle diyorum. çok da doğru anlamışsın. Tebrik ederim.

Sen o konuyu çözene kadar 1 konu onayla mesela ya da raporlara bak. Denetim saatinde değil misin? Gerçekten umurumda değil. Senin görevin o değil. Konuyu onaylayıp çözümüne ulaştırman gerekmiyor. Çözüme ulaşmak için sıradan bir üye gibi forumda surf yapabilirsin. Yetkilerini kullanmadan.

Sıradan üyeler ne dediğimi anlamiyor olabilir, sıkıntı yok. Moderatorler anlıyor.

Hiç sorun değil, bilmeyebilirsiniz, normaldir. Bugün, daha doğrusu bu konudan sonra çoğu şey belli olur.
Ayrıca sizlerden ricam, lütfen bu tarz şeyleri bilet yolu ile iletin. Bunu dememin maksadı böyle konular bizi yaralıyor diye algılamayın. Bu tarz durumlarda çözüme daha hızlı kavuşursunuz.

Ben burda moderatör arkadaşa katılıyorum. Bu oy sistemi doğru bir yaklaşım olmaz. Mesela az önce "Prinç sıvı temaslı elektronik cihazların içindeki suyu çekmez" dedim. Arkadaşın biri ısrarla işe yaradığını söyledi. Genel olarak herkes bu durumu duymuştur ve işe yarar zanneder ama tamamen hurafedir. Böyle durumlarda yanlış olan bu bilgi oy çoğunluğu alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…