Çözüldü Moderatör ayrıcalığı olmamalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam birkaç gün önce en az 3 konuya girdim. 3'ü de aynı moderatör 3'ü de çözüm 3'ünde de konu sahibinin geri dönüşü yok.

Koskoca Sosyal'in sanki moderatörlerin konuya cevap yazması muhtaç gibi davranılması da oldukça şaşırtıyor ve hayal kırıklığına uğratıyor.
Yol ayrimi burada basliyor.
Sizin neden yalnızca kötüye kullanmak amacıyla yazıldığını düşünmenize anlam veremedim.
Belki dikkat etmissinizdir, ben baska bir forum sitesinde moderatorum. @264523'le de o site de ara sira karsilasiyoruz. Ben her zaman gorevimi yaparim mesela. Sizin moderatorlerinizin de gorevi bu degil mi? Raporlara baksin, konu onaylasin. Konuyu onaylarken gidip mesaj yazip kendini cozum isaretlemesin.

@292469 insanlık hâli, herkesin hatası olabilir. Buna bir şey demiyoruz ancak verilen gücü, yetkiyi kötüye kullanmamak ve üyelerin de güvenini kırmamak gerekiyor. Yanlış mı düşünüyorum?
Hayır, burada insanlık hali yok. Moderator olarak bir konuda bilgin varsa ve çözeceğine inanıyorsan açarsın yan sekmede konuyu, arkada konu onaylamaya yahut denetim görevine devam edersin. Bu sitenin anlık 1000 tane kullanıcısı var. Çoğu 13-15 yaş arası 2 çözüme tav olabilecek çocuklar. E bırakın da onlar cozsun sorunu. Cozemezlerse de denetimin bittiğinde girersin yan sekmede açtığın konuya, sen çözersin moderator olarak. Senin denetim esnasinda konuya bakmaya hakkın yok ki kardeşim, sen konu onaylayacaksın, raporlara bakacaksın.
Niyet okumuyoruz. Yapmaması gerekeni söylüyoruz sadece. Fikir ayrılığı olabilir, bizim görüşümüz bu şekilde.

Mesajlardan anladığım kadarıyla herkes bu durumun farkındaymış. Aktif moderatörler varken bizim konuların onaylanmama sebebi de moderatörün onaylanmayı bekleyen konunuyu düzeltip onaylamak yerine çözümü araştırdığından onaylamıyormuş.

Yok bu kadar genelleme yanlış olur. Moderatorlerin iş aksatma pahasına her elden çözüm potansiyelli konulara abandigini düşünmüyorum. Ama yetkisini yanlış kullandığı açık.

Aktif moderatörler varken bizim konuların onaylanmama sebebi de moderatörün onaylanmayı bekleyen konunuyu düzeltip onaylamak yerine çözümü araştırdığından onaylamıyormuş.
Öyle bir şey yok, yanlış bilgi yaymayınız. Kimin denetim yapıp yapmadığını da bilemezsiniz ayrıca. Denetim yapmayan moderatör yazıyor olabilir, uyarısız gerekli düzenleme yapılmıştır.

Kimin denetim yapip yapmadigini tabii ki tahmin edemeyiz, son etkinligini kapatmis bir moderator olabilir. Ama Yeni konular kisminda ilk mesaj bir moderatorden geliyorsa ondan suphelenmek de bizim hakkimiz.

Öyle bir şey yok, yanlış bilgi yaymayınız. Kimin denetim yapıp yapmadığını da bilemezsiniz ayrıca. Denetim yapmayan moderatör yazıyor olabilir, uyarısız gerekli düzenleme yapılmıştır.

Evet, bilemem ama çok da farklı bir durum aklıma gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…