Çözüldü Moderatör ayrıcalığı olmamalı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek problem bu konuda bahsi geçenlerden ibaret değil, dâhâ öncesinde de "bu moderatör şunu yanlış yapıyor" gibi konular açıp tartıştık.

Ben cezalardan şikayetçiyim, beklemediğim mesajımdan uygunsuz üslüp cezasından bir ban atıyorlar 1-2 hafta tam oluyor.
Konuma mesaj atacağım diye foruma giriyorum bir bakmışım "2 hafta otur oturduğun yerde demişler" bana.

Dostum, kötü bir günden mi geçiyorsun anlamıyorum, belki de çok alıngansındır. İnsanların yerlerini bilmesi gerek. Bazı şeylerin kibarı, incesi yoktur. Ben orada kimseyi aşağılamıyorum, ben de moderatördüm, şimdi de üyeyim. Çözümden bahsediyorsunuz. İnternet üzerinde bir site olan Technopat'ın moderatörü, çözüm kassa ne, kasmasa ne? Ki bu bilinçli olarak, kötüye kullanılabilecek bir şey değil. 40 konu varsa sırada, 2-3 tanesi anladığı türden sorun çıkıyor. Adam onayladığı anda çözümü belirtip kilitliyor. Insta solution diyebilirsin buna. Adamın çözüm sayısı fazla olsa ne, olmasa ne? İnternet üzerindeki bir sitede bu durumu kim, niye büyütüyor tam olarak? CV'sine 500 çözümüm var diye mi ekleyecek, maaşı mı artacak? Sen veya ben 500 çözüm olsam ne olacak? Ünlü mü olacağız? Üyeyiz arkadaş. Girersin, sorun yaşıyorsan konu açıp çıkarsın diye de anlattım. Aşağılama gibi bir yönelimim olsa bunu böyle açıklamaya çalışmazdım en başta.

Uygunsuz üslüp sürekli verilecek bir şey değil, belli bir süre sonra itiraz edin bence. Banlayan moderatöre denk gelmesin şikayetin.

Bunlara ek olarak ben orada genel konuştum. Üstüne basa basa 3 yıldır elle tutulur bir yanı yok diyorum. Tamamıyla kendi üzerinize alınıyorsunuz. Bir şey diyorum, "aa biz fikir belirtmeyelim, biz eleştirdik biz kötüyüz, moderatörler muaf mı yani". Dediklerimden bunu mu çıkarıyorsunuz gerçekten? Emre 2 yıldır yönetimde, Mithat yeni de olsa uzun zamandır moderasyon ekibinde. Diğer arkadaşlar hakkında pek bir bilgim yok, takip etmiyorum. Benim burada demeye çalıştığım şey senden benden çok yöneticinin gözü zaten yetki verdiği kişinin üzerinde.

Bunu yargılamak her bir bireyin kendisine düşüyor. Sizin için bir anlam ifade etmiyormuş. İyi, güzel. Kaldi 499.999 kişi daha.

Üyeyiz arkadaş. Girersin, sorun yaşıyorsan konu açıp çıkarsın diye de anlattım. Aşağılama gibi bir yönelimim olsa bunu böyle açıklamaya çalışmazdım en başta.
Kullandığın üslup ve kendini ifade etme şeklin kabaydı, olumsuz eleştirilerin hedefi olman olağan bir durum ancak karşındaki de haksız değil.

Dostlar cezalar normal, düzeni sağlamak için kullanıcıların dikkatli olması gerek ve cezalar bir tık sert uygulanabilir. Buradaki sorun hatalı ya da taraflı işlemlerde yapılan itirazlara çabuk dönülmesi gerek bence.

Bu arada konuyu açan arkadaşın sorununun çözümü basit. Moderatörün kendi cevaplarını çözüm olarak işaretleyememesi gibi bir güncelleme yapılırsa sorun çözülmez mi?

Moderatörün kendi cevaplarını çözüm olarak işaretleyememesi gibi bir güncelleme yapılırsa sorun çözülmez mi?

Moderatör sorunu çözüyorsa çözümü alacak, hakkı o. Bizim kızdığımız nokta zaten belli. Konu açılır açılmaz cevap verilmesi, konu açılır açılmaz moderatörler cevap vermese sorun çözülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…