Moderatör ekibi çok acımasız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yazım kurallarını bilseniz bir problem olmayacak gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu yanlış yere açtığın için ceza yediysen biraz saçma. Bende bazen açacak yer bulamıyorum fakat moderatörler düzeltiyor. Sizede öyle yapmaları lazım. Saçma dediğim adaletsiz biraz eğer dediğiniz gibiyse.

Bugünkü yönetime acımasız diyenler, bundan 3-4 sene önceki yönetimin sıkılığını görseydi ne düşünürlerdi acaba?
En kısa süreli cezanın 1 gün olduğu güzel günler... Şimdi ben bile ceza süresi 1 saat nasılsa diyerek birilerine sağlam giydiriyorum arada. Ceza 1 gün olsa, tekrar durumlarında sürenin uzaması daha çabuk olsa yer mi? Yemez.

Asım, İlker, Syper ile sağlam dalıyorduk konulara. Konu onayı yoktu, mesai sırasında sürekli konular arasında geçiş yapmak can sıkıcıydı ama laftan anlamayan biri varsa caydırıcı durumda oluyorduk.

Good old days...

Sırf yanlış konuya başlık açtığım için ceza yedim. Onu düzeltiyorlar zaten. Ama bunun için ceza atmaları biraz acımasız.
Uyarı verilmezse aynı hatalar tekrar edilecek. Sadece sizin için değil, birçok kişi için böyle.
Yazım denetimi, dediğiniz gibi, sadece bir robot. Geliştirilmekte olan bir robot. Çoğu kişinin yaptığı basit kelime hatalarını düzeltiyor ve cümlenin sonuna nokta, soru işareti vb. koyuyor. Cümleyi anlamına göre yorumlamıyor.

Bir sorun veya eklenmesini istediğiniz bir şey varsa "☆" simgesini kullanabilirsiniz.

Yakında "Moderatör kullanıcılar = Adolf Hitler" diye konu açarlar.
Burada çok olmasa da başka forumlarda Technopat'a öyle atıp tutan çok insan var. İlkokul Türkçe dersinin en temel bilgisini öğrenememişler, buraya atıp tutuyorlar.

Keşke eski sistem geri gelse. Aynı hatayı belirli sayıda tekrar ettiğiniz zaman 1 hafta hatta 1 aya varan cezalar vardı. Şimdiki gibi kısa uyarılar yoktu. En kötü ceza 1 saat ile 1 gün arasında değişiyordu.
O zaman bunun gibi konular nadir açılıyordu. Şimdi hafta 4-5 tane rahatlıkla görür hale geldik.

Mikail Fidan'ın eline düşseydiniz keşke. Acımadan moderasyon nasıl yapılır görürdünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…