Moderatör kuralı çiğniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
  • Mesajınızda acil, "imzamdaki" ifadesi, korsan siteler, yasaklı siteler, sosyal dışı resim servisleri, yasaklı dosya yükleme servisleri, reklam linkleri olduğunda mesajı konuya gönderemeyeceksiniz. Zamanla farklı şeyler de eklenebilir.

1651675099295.png

1651675103967.png

1651675113822.png

1651675121147.png

Bahsi geçen kişiyle hiçbir sorunum yoktur. Ancak moderatör olması kuralları çiğneyebileceği anlamına gelmez.

İmzasını değiştirmediği için öyle yapmış da yine de öyle yapması doğru değil diyebiliriz. Mesaj tarihi de eski, moderatör de olsa üye de olsa o kadar eski tarihli mesaja imza hakkında uyarı vermiyoruz. Ve ilgili mesajları raporlayın lütfen.

Neden konu oluşturmak yerine rapor kısmını kullanmadınız? İnsanların hatalarını ortaya çıkarmak doğru bir davranış değildir. O da kullanıcı sonuçta, hata yapması normal. Raporlarsanız gerekli işlem yapılır zaten.
İmzasını değiştirmediği için öyle yapmış da yine de öyle yapması doğru değil diyebiliriz. Mesaj tarihi de eski, moderatör de olsa üye de olsa o kadar eski tarihli mesaja imza hakkında uyarı vermiyoruz. Ve ilgili mesajları raporlayın lütfen.
Eski mesajlarda bulunan küçük çaplı hatalara uyarı verilmiyor mu yoksa bu mesajlar yazıldığında imzayı referans gösterme kuralı bulunmuyor muydu?

Son düzenleme:
Eski mesajlarda bulunan küçük çaplı hatalara uyarı verilmiyor mu yoksa bu mesajlar yazıldığında imzayı referans gösterme kuralı bulunmuyor muydu?
1 yıl geçmişse kural ihlalinde bulunulan mesaj düzenlenip geçilir.

Eki Görüntüle 1377949

Eki Görüntüle 1377950

Eki Görüntüle 1377951

Eki Görüntüle 1377953

Bahsi geçen kişiyle hiçbir sorunum yoktur. Ancak moderatör olması kuralları çiğneyebileceği anlamına gelmez.

Tereyağından kıl çeker gibi ne zaman ki mesajları bulmuşsunuz, yaptığınız şey hiç iyi bir davranış değil. Bir düşmanlığınız var gibi sanırım.

Daha güncellemeler bu ay geldi moderatorun mesajları 2020 ve 2021 yılından kalma, eskiden de mi bu kurallar vardı ve bizim haberimiz mi yoktu?

Neden konu oluşturmak yerine rapor kısmını kullanmadınız? İnsanların hatalarını ortaya çıkarmak doğru bir davranış değildir. O da kullanıcı sonuçta, hata yapması normal. Raporlarsanız gerekli işlem yapılır zaten.

İlk olarak konu oluşturmadım, mesajım konuya çevrildi. İkinci olarak önceden rapor attığımı hatırlıyorum.

1 yıl geçmişse kural ihlalinde bulunulan mesaj düzenlenip geçilir.
Eski düzeltemediğim mesajlarım için endişelenmeme gerek yok demek ki :) Gördükçe raporluyorum yazım hatalı mesajlarımı fakat hepsini bulmam çok uzun sürecektir.

Eski düzeltemediğim mesajlarım için endişelenmeme gerek yok demek ki :) gördükçe raporluyorum yazım hatalı mesajlarımı fakat hepsini bulmam çok uzun sürecektir.

Az da olsa mesaj tarihine dikkat edilmeden uyarı verilebilir, bu durumda rapor sisteminden itiraz edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı