Moderatör olmak için kurallar esnetildi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal moderasyonu.

Adını hatırlamadığım bir süper moderatör, bir konuda 15 yaşında olduğunu söylemişti. Şaka değilse nasıl olduğunu sormuştum. Recep Baltaş'ın moderatör arıyoruz konusunda en az 18 yaş şartı vardı. Yaş hakkında olan kurallar esnetildi mi gerçekten?

Ben buna inanıp başvuru bile yaptım. Aslında 2 hafta oldu ama dönüt bile alamadım.

Ya da bir konu içinde iki soru sorayım. Bu başvuru olayı nasıl gerçekleşiyor? Dönütün gelmesi uzun sürüyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şartı karşılayıp sadece yaş sınırına takılanlar için ensetme yapılabiliyor. @enes.wtp ve @UBerk moderatörlerimiz küçük yaşta olmalarına rağmen seçildiler. Başvurunuzu yapıp şansınızı değerlendirin.

Yaş kuralının gerçek anlamda uygulandığını hatırlamıyorum. Geçmişte 13 yaşında moderatör(ler) de oldu. Moderatör alımı için kurallar üyelere göre esnetiliyor, katı bir şekilde uygulanmıyor. 1000 mesaj altı moderatörler de var, aynı nedenden çok fazla uyarı almış moderatörler de var, yaşı çok küçük moderatörler de var. Hatta düzenli vakit ayıramadığı halde uzun süre tutulanlar da oldu. Önceden forumdan uzaklaştırılmaya çalışılıp başarısız olununca moderatör alımı yapılan "grup" ve önceki hesabı yönetime ağır küfürler nedeniyle silinip yeni hesabıyla moderatör olan bile var. :D

Hayır, bana dönüş 1.5 ay sonra yapıldı. Bekleyin. Bu arada başvurunuzda kullanıcı adı ve kayıtlı e-posta adresinizi belirtmeyi unutmayın. Kolay gelsin. :)
Başvuru hakkında olan konuyu kaç defa okudum bilemezsiniz. Bu işi sizinle yapmak için can atıyorum resmen 😁

Arkadaşlar moderatörlük kolay bir iş değil. Sürekli mesaj düzenlemek, raporlar falan. Belirli saatlerde burada olmak. Etikette moderatör yazıyor süper. Fakat iş öyle değil. Yapabileceksiniz başvurun. Sorumluluk almak kolay değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı