Moderatör olmanın en kötü yanını açıklıyorum

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 93
  • Görüntüleme 5.361
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkat edildiği halde ufak hatalar yapılıyorsa inisiyatif alabiliyoruz.
Bunların takibi de zor olabiliyor.
Farkındayım hocam, bazı mesajları gördüm. Cidden sizi zorlayıcı yerler var. İşinizi takdir edip kendimce kolaylaştırmaya da çalışıyorum. Ama o inisiyatif farklı yerlere çekilebiliyor gibi geldi.

Meraklı olanlar kesinlikle var ona şüphe yok.

Son uyarım ufak da olsa hoş değildi, cidden sinirimi bozmuştu. Kendimi raporlamıştım, ölçmedim ama 1 dakika geçmeden cezası gelmişti sanırım. 5 dakika olduğunu bile sanmadan geri rapor atmıştım, gördüğüm kadarıyla cevap gelmemişti. Boşluk bulduğum güzel bir zamanımda konu hazırlamayı düşünüyorum.

Ondan önce şu yukarıdaki mesajını alıntıladığım kişi neden bu kadar modlara atarlı derdim. Şu an o kadar bilmediğim için dediklerini abartı bulsam da ban atmayı seven birisi var sanırım. Ama kişiye takan mod olduğunu sanmıyorum. Kendisinin bir mesajını okumuştum.

Siz de dahil olmak üzere bazı modları sıcak buluyorum, diğerleri hakkında pek bilgi sahibi değilim. Şu anlık başka yorum yapmam sağlıklı olmayabilir.

Anlamadığım şey böyle bir şey yapmıyorsanız üstünüze alınmayın bitsin.
Peki sen neden alınıyorsun? Arkadaşına yapılmış bir olayı bu kadar iğneleyerek yazıyorsun? Artık birisinin sana dur demesi lazım. Yaptıklarına sesimizi çıkarmadık, elini kolunu sallayarak laf sokup duruyorsun ama artık durman gerek.

Peki sen neden alınıyorsun? Arkadaşına yapılmış bir olayı bu kadar iğneleyerek yazıyorsun? Artık birisinin sana dur demesi lazım. Yaptıklarına sesimizi çıkarmadık, elini kolunu sallayarak laf sokup duruyorsun ama artık durman gerek.
O olay bayağı bir açık olaydı daha o seviyeye gelmeden yetkisi alınması lazımdı. Eski konularda kendine en iyi cevabı vermek gibi bir şey yapıyordu 🤣

Kendi yaşadıklarım ayrı mesele ama o olay çok netti demek istediğim o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı