Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamiyorsunuz. Hadi bilgisayari gectik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlasilabilir ve duzgun sekilde yazacagi seyi 5 dakikada yazmak ister?
Ben telefondayım. Sorunun cevabına gelirsek Türkçeyi düzgün kullanmak isteyen biri derim. Dikkat çekmek istediğim nokta moderatör şahsın yaptığı şey değil, kurallardaki büyük çelişkidir.

Arkadaşlar kurallarda "Türkçe karakter kullanmamak yasaktır" diye bir ibare yok. Bu yüzden uzatmamın manası yok. Moderatör bir şey yapamaz bu konuda.

Ben yokken neler dönmüş forumda öyle? Mevzu olduğunu görünce hemen konuya girdim.

Türkçe klavye olarak değiştirmek 1 dakika bile almıyor.

Hocam, öyle yapınca da iki saate tavuğun yem yediği gibi tuşlara tıklayarak yazıyorum. Ben belki de hayatımda bir kere bile Türkçe klavye kullanmamışımdır, telefon hariç tabii. O kadar da özgürlüğümüz olsun yahu

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200220-192933_Gallery.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 39
Anlamıyorsunuz. Hadi bilgisayarı geçtik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlaşılabilir ve düzgün sekilde yazacagi şeyi 5 dakikada yazmak ister?
Google Klavye kullanıyorum, üstte yanlış yazdığım veya Türkçe karakterler olmadan yazdığım kelimelerin doğrusu çıkıyor ve çok hızlı bir şekilde yazdığım yazıyı düzeltebiliyorum. Binden fazla mesajımı bu şekilde mobilden yazdım ve hiçbirinde ceza yemedim.

O zaman pekala, ben ikna oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…