Cehalet ne güzel, her şeyi biliyorsunuz. Konuyu kapatalım lütfen aksi takdirde küfür edeceğim. @SideWinder
Ben telefondayım. Sorunun cevabına gelirsek Türkçeyi düzgün kullanmak isteyen biri derim. Dikkat çekmek istediğim nokta moderatör şahsın yaptığı şey değil, kurallardaki büyük çelişkidir.Anlamiyorsunuz. Hadi bilgisayari gectik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlasilabilir ve duzgun sekilde yazacagi seyi 5 dakikada yazmak ister?
Dur dur, biraz daha açılsınlar, yeni başladılar, hahaha.Konunun saptığını düşünüyorum, kapatabilir misiniz?
Kapansın, aksi takdirde bu kadar egoya katlanamayacağım.Dur dur, biraz daha açılsınlar, yeni başladılar, hahaha.Sonunda bu tür konuların hepsi kapanıyor zaten.
Türkçe klavye olarak değiştirmek 1 dakika bile almıyor.
''Portakalin suyunu siktim.'' derken yanlış anlaşılıyor ama.Anlamiyorsunuz. Hadi bilgisayari gectik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlasilabilir ve duzgun sekilde yazacagi seyi 5 dakikada yazmak ister?
Google Klavye kullanıyorum, üstte yanlış yazdığım veya Türkçe karakterler olmadan yazdığım kelimelerin doğrusu çıkıyor ve çok hızlı bir şekilde yazdığım yazıyı düzeltebiliyorum. Binden fazla mesajımı bu şekilde mobilden yazdım ve hiçbirinde ceza yemedim.Anlamıyorsunuz. Hadi bilgisayarı geçtik, telefondan gelenler ne olacak? Kim 1 dakikada anlaşılabilir ve düzgün sekilde yazacagi şeyi 5 dakikada yazmak ister?
Cogu arkadas onu duzeltiyor zaten. Buna takilmaya gercekten hic gerek yok.''Portakalin suyunu siktim.'' derken yanlış anlaşılıyor ama.
O zaman pekala, ben ikna oldum.İngilizce klavye kullananlardan Türkçe karakter kullanıp yazmasını bekleyemezsiniz. Ayrıca Türkçe klavyeler bir tek Türkiye'de satılıyor, diğer ülkelerde bulmanız imkansıza yakın. Windows ayarlarından klavyeyi Türkçe olarak seçse bile klavye fiziksel olarak yine İngilizce kalacak ve birçok tuş kombinasyonu da değişecek.
Eki Görüntüle 503812
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.