Moderatörlerin konu açmak için zaman sınırı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aras the Great

Kilopat
Normalde 1 saat arayla yeni konu açılabiliyor, sanırsam moderatörlerde bu yok, olmamasının sebebi nedir? Konunun kilitlenmemesini rica ediyorum. Bu konu hakkında insanların fikrini de merak ediyorum.

Evet moderatörler peş peşe konu açabiliyorlar. Konuyu yazıp hemen onaylayıp ardından yenisini açabiliyorlar. Fakat bu onay meselesinin amacı zaten forumda düzeni sağlamak. Kendi konularını ise yine moderatör olan kendileri onayladığı için problem olmuyor. Ha insanların sırasının önüne mi geçiyorlar, evet.

Birkaç moderatör dışında konu açan moderatör yok. Pek de takılacak bir şey değil sonuçta yarışmıyoruz burada.
Hocam takıldığım bir şey değil merak amaçlı sordum, zaten İndirim Köşesine konu açan moderatör arkadaşlar için iyi bir şey zaten forumda bundan yararlanıyor.

Sadece şöyle bir durum var, İndirim köşesinde açılan konu açma süresi azaltılırsa bu sadece moderatörlere özel bir ayrıcalık olmaz, böylece az stok veya kısa süren indirimler için en sağlıklısı olur.

Evet moderatörler peş peşe konu açabiliyorlar. Konuyu yazıp hemen onaylayıp ardından yenisini açabiliyorlar. Fakat bu onay meselesinin amacı zaten forumda düzeni sağlamak. Ha insanların sırasının önüne mi geçiyorlar, evet.
Bizler konu açtığımızda onay sistemine düşmüyor haliyle herhangi bir sırayı da işgal etmiyor. Konuları direkt açabilmemizin sebebi de yetki.

Eğer anasayfada konumuzu açtığımızda öne çıkmasını kastediyorsanız onu bilemem ama hiçbir moderatör spam yapar gibi peş peşe 10-20 konu açmadığına göre kafaya takılması gerektiğini düşünmüyorum.

Moderatörler konularla ilgili genel kurallara hakimdir. Ayrıca farklı bir moderasyon üyesine, denetimdeki bir moderatörün uyarı verememesi sebebiyle denetime düşmesinin bir anlamı da yok.

Bizler konu açtığımızda onay sistemine düşmüyor haliyle herhangi bir sırayı da işgal etmiyor. Konuları direkt açabilmemizin sebebi de yetki.

Eğer anasayfada konumuzu açtığımızda öne çıkmasını kastediyorsanız onu bilemem ama hiçbir moderatör spam yapar gibi peş peşe 10-20 konu açmadığına göre kafaya takılması gerektiğini düşünmüyorum.
Benim niyetim yukarıda söylediğim gibi, indirim köşesi kısmında zaman aşımı azaltılırsa daha iyi olur. Şahsen sizin konu açtığınızı görmedim bile moderatör arkadaşlar şahsi algılamasın.

@AllyFeedon moderatör zorbalaması mı bu?

Onay sistemine düşmediğini bilmiyordum fakat o sıra daha evvel açılan başka konular varken kendi konunuzu açmanız zaten mesele. Fakat benim için bir problem değil. Bir veya iki kere Utku Girgin hocamda görmüş olmam lazım ki o da zaten peş peşe 2 konu açmış olsa gerek.

Onay sistemine düşmediğini bilmiyordum fakat o sıra daha evvel açılan başka konular varken kendi konunuzu açmanız zaten mesele. Fakat benim için bir problem değil. Bir veya iki kere Utku Girgin hocamda görmüş olmam lazım ki o da zaten peş peşe 2 konu açmış olsa gerek.
Denetimle meşgul olan bir moderatör o an kendi konusunu açmakla uğraşmıyor zaten. Konu açan moderatörün o an aktif görev saati değildir.

Denetimle meşgul olan bir moderatör o an kendisi konu açmakla uğraşmıyor zaten. Konu açan moderatörün o an aktif görev saati değildir.
Dediğim gibi hocam benim için problem yok. Zaten ilk mesajımda da onu diyecektim fakat fark etmeden yazmamışım, ara sıkıştırdım düzenleyip.
Fakat bu onay meselesinin amacı zaten forumda düzeni sağlamak. Kendi konularını ise yine moderatör olan kendileri onayladığı için problem olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı