Moderatörlerin konu açmak için zaman sınırı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@AJFA indirim köşesinde açılan konular için hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama diğer konular için bence bir anlamı kalmıyor. Mantıken konular sadece doğru konu kısmına açılma ve yazım yanlışlarını düzeltme amacıyla onaylanıyormuş mantığına giriyor.

Yok, genel anlamda açıklamaya çalışıyorum ben de. Anladım sizi.
Siz de haklısınız. Daha evvel olur olmadık şeylere konuşan kullanıcıları gün yüzüne çıkarttınız, onları da gördük. Bazı şeyleri size güvenen insanlar olsa bile açıklamanız gerekiyor ki gün yüzüne çıksın, konuşmasınlar. Mesela o onay mevzusunu bilmiyordum. Ama konuşan gene konuşacak, o ayrı mevzu.

@AJFA indirim köşesinde açılan konular için hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ama diğer konular için bence bir anlamı kalmıyor. Mantıken konular sadece doğru konu kısmına açılma ve yazım yanlışlarını düzeltme amacıyla onaylanıyormuş mantığına giriyor.
Bunun için bir öneri konusu mevcuttu. Göz atabilirsiniz.

Denetim gerekli bir şey. Gece vakti küfürlü bir konunun otomatik onay almasını istemeyiz :)

Bunun için bir öneri konusu mevcuttu. Göz atabilirsiniz.

Denetim gerekli bir şey. Gece vakti küfürlü bir konunun otomatik onay almasını istemeyiz :)
Denetim gerekli tabii onu kast etmedim, zaten konu açan moderatör sayısı sayılıdır.

@AJFA konuyu kilitleyebilirsiniz, sosyal önerileri kısmından çıktık zaten, konunun bir önemi kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı