- Makaleler
- 1
@Motionless IN White hayırlı olsun moderatörlüğün. Umarım buralarda uzun süre moderatörlük yaparsın.

Eeee,siftah ne zaman bakalım ?
 Eeee,siftah ne zaman bakalım ?
Teşekkürler dostumForuma ilk geldiğin günden itibaren takip ediyorum seni , başarılar.
Teşekkür ederim kardeşimGeç oluyor ama hayırlı olsun
Teşekkürler dostumBen de bu kadar kişinin mesajını beğenip yazmak istememiştim
Ama yazayım bari hayırlı olsun, baklavasını ne zaman yiyoruz?
Teşekkür ederim dostum@Motionless IN White hayırlı olsun moderatörlüğün. Umarım buralarda uzun süre moderatörlük yaparsın.
Ben sabırlı birisiyim, bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum@Motionless IN White hocam sabır taşını nereye bırakayım?. (Hayırlı olsun)
Merak etmeyin kuralları çiğnemeyin yeterli"Ban hammer" ınız hayırlı olsun. Hangi renk sizin ki?

Teşekkür ederim dostumYeni görevinde başarılar arkadaşım. Kolay gelsin
Çok teşekkür ederim hocamHayırlı olsun kral, Allah sabırlar versin, kolay gelsin.Eeee,siftah ne zaman bakalım ?

Uzun bir süredir bunu hayal ediyordum, yani uzun süre kalacağım@Motionless IN White yarışmacı arkadaşa başarılar diliyorum, etinden korkan kemiğine selam olsun.
Troll kanısına nereden vardınız hocam? Adam belki normal bir üye olduğu için troll, mizah yapabilir ama üstüne önemli bir sorumluluk ve görev bindiğinde ciddileşebilir? Moderatörler şaka ve troll amaçlı ceza vermezler zaten. Bir yanlışın veya bilmediğin bir şey varsa uyarını alırsın geçersin ve yaptığın yanlısı farkedip kendini geliştirirsin.Aha troll bir moderatör daha. Sonra haksız uyarı, haksız ban konuları artarsa şaşırmam. (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.