VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 30 Mart 2021 #31 @Enes3078 hocam neden kızgın attınız? İşini layıkıyla yerine getiremeyenlere söylüyorum.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 30 Mart 2021 #32 r.yasar10 dedi: Kurallar burada yazıyor. Hepsine uyarsanız ceza almazsınız, uymazsanız alırsınız. Bu moderatörün keyfine göre karar verebileceği bir durum değil. Hepimiz bu platformun kuralları dahilinde davranmak mecburiyetindeyiz. Genişletmek için tıkla... 56. kuraldan bahsetmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Neyse... Yine de aramıza dönüp BSoD konularında destek sunacağınıza sevindim.
r.yasar10 dedi: Kurallar burada yazıyor. Hepsine uyarsanız ceza almazsınız, uymazsanız alırsınız. Bu moderatörün keyfine göre karar verebileceği bir durum değil. Hepimiz bu platformun kuralları dahilinde davranmak mecburiyetindeyiz. Genişletmek için tıkla... 56. kuraldan bahsetmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Neyse... Yine de aramıza dönüp BSoD konularında destek sunacağınıza sevindim.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 30 Mart 2021 #33 Bazı modların görevlerini yerine getiremediği aşikar.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 30 Mart 2021 #34 Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. .
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #35 Hocam hayırlı olsun diyenlere bir kıyak geçeriniz hani yani hani . (!) Şaka maka hayırlı olsun nice banlara.
Hocam hayırlı olsun diyenlere bir kıyak geçeriniz hani yani hani . (!) Şaka maka hayırlı olsun nice banlara.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #36 Enes3078 dedi: 56. kuraldan bahsetmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Neyse... Yine de aramıza dönüp BSoD konularında destek sunacağınıza sevindim. Genişletmek için tıkla... Ben de mutluyum bunun için. Fakat kural ile ceza farklı şeyler. Ceza konusunda inisiyatif alabiliyoruz tabii.
Enes3078 dedi: 56. kuraldan bahsetmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Neyse... Yine de aramıza dönüp BSoD konularında destek sunacağınıza sevindim. Genişletmek için tıkla... Ben de mutluyum bunun için. Fakat kural ile ceza farklı şeyler. Ceza konusunda inisiyatif alabiliyoruz tabii.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #37 VenomSnake dedi: Bazı modların görevlerini yerine getiremediği aşikar. Genişletmek için tıkla... Bu sonuca nereden vardınız? Bilgi kaynağınızı ve analiz yeteneklerinizi merak ettim doğrusu.
VenomSnake dedi: Bazı modların görevlerini yerine getiremediği aşikar. Genişletmek için tıkla... Bu sonuca nereden vardınız? Bilgi kaynağınızı ve analiz yeteneklerinizi merak ettim doğrusu.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Mart 2021 #38 Hayırlı olsun. Bu konuyu da moderatör eleştirme konusuna çevirmezler umarım
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 30 Mart 2021 #39 BalikŞuşişi dedi: Hayırlı olsun. Bu konuyu da moderatör eleştirme konusuna çevirmezler umarım Genişletmek için tıkla... Çevirseler ne olur ki hocam? Onlar huzursuz diye bazı kurallar mı değişecek? Modlar mı değişecek? Ne olacak yani. Umursayan kim?
BalikŞuşişi dedi: Hayırlı olsun. Bu konuyu da moderatör eleştirme konusuna çevirmezler umarım Genişletmek için tıkla... Çevirseler ne olur ki hocam? Onlar huzursuz diye bazı kurallar mı değişecek? Modlar mı değişecek? Ne olacak yani. Umursayan kim?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 30 Mart 2021 #40 Berrkay dedi: Bu sonuca nereden vardınız? Bilgi kaynağınızı ve analiz yeteneklerinizi merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Başlıkları kafalarına göre değiştiren ve bunun sonucunda yanlış anlaşılmalara yol açan modlar var. Pek çok kez gördüm. Bu sadece bir örnek tabii.
Berrkay dedi: Bu sonuca nereden vardınız? Bilgi kaynağınızı ve analiz yeteneklerinizi merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Başlıkları kafalarına göre değiştiren ve bunun sonucunda yanlış anlaşılmalara yol açan modlar var. Pek çok kez gördüm. Bu sadece bir örnek tabii.