Su Mac sistemini bir sevemedim gitti. Ama doldurulmasi en zor alanlardan biri bence, bu yüzden Mac bölümüne yetkili arkadaslar mumla araniyor sanirim. Windows icin yetkili aransaydi belki yüzlerce secenek olurdu elimizde ama konu Mac icin olunca böyle oluyor.
Arayan degil aranan kisi @Yiğit Gençer
Ben Hackintosh işinde Iatkos'un kurulduğu zamandan beri varım ama bazen benim de takıldığım noktalar olabiliyor. Önemli olan gerçekten meraklı olmaktır.
Ben Hackintosh işinde Iatkos'un kurulduğu zamandan beri varım ama bazen benim de takıldığım noktalar olabiliyor. Önemli olan gerçekten meraklı olmaktır.
Çok teşekkürler. Evet imaj projem var. Çok yakında sizlerle olacaktır. Ama sizler için özel bir EFI oluşturduğumdan dolayı biraz uzun sürecektir. Daha öncesinde yabancı forumda EFI dosyam çalındı ama neyse ki eski bir EFI dosyasıydı.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. macOS bölümü uzun zamandır boştaydı ve @MF bakıyordu bir süredir. iAtkOS ekibiyle de zamanında bağınızın olduğunu duymak güzel.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. macOS bölümü uzun zamandır boştaydı ve @MF bakıyordu bir süredir. İatkos ekibiyle de zamanında bağınızın olduğunu duymak güzel.