Moderatörün açtığım konuya verdiği cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Benim banlı olduğum zamanda forumdan ayrılan üyeler var mı ve akiyorum adlı moderatör ayrıldı mı diye art niyetsiz bir şekilde açtığım konu sebepsizce kilitlendi ve sorunca da bu cevabı aldım. Bunu yazan moderatörün amacını sormak istiyorum. Ayrıca üyeler neden ayrılıyor demedim, ayrılan var mı dedim. Kontrol edebilirsiniz. Sadece bir konuda, akiyorum neden gitti dedim ve o da bu konuydu. Sürekli aynı soruyu sorarsanız ceza alırsınız cevabını aldım. Forumdan ayrılan moderatör ve üyeler - Technopat Sosyal

1595774729055.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun kilitlenme gerekçesi normal geldi, uzatılmasına gerek yok bence de. Cevap ciddi yazıldığı için konu sahibine biraz agresifçe gelmiş olabilir normaldir.
Düzgünce konu açtım ve Shimada, 310.000 üye varken bu abes kaçıyor diyor. Kimlerin gittiğini merak edemem mi?
Shimada gereksiz işlem yapacak bir moderatör değil. İllaki hatalarınız vardır.
@Shimada Sensei üstadım bir bakar mısın.🙂
@Shimada Sensei Hatamı söyler misiniz?

@akiyorm Benim ve arkadaşlarımın bulunduğu sunucuya gelip bana laf etmiş, ben o zamanlar aktif değildim. Önceden imzamda, bulunduğum sunucunun linki vardı. Sunucuya gelip aynen şöyle demiş; "Bir daha imzanıza sunucu linki koymayacaksınız" diye ileri geri konuşmuş, sonra bana haksız yere "İmzada Discord sunucusu" diye uyarı atmış. Sadece bana değil diğer arkadaşlarımı da atmış. Sonra moderatörlükten çıkarıldı zaten, büyük ihtimal haksız yere uyarı atmaktandır.

O kadar yardım bekleyen insanı boş yere bekletmiş olursunuz. Konu dışı bölümünü meşgul ediyorsunuz, @Shimada Sensei uyarı da verebilirdi gereksiz mesajdan ancak vermemiş. Bence mutlu olmalısınız. Ayrıca yönetim öyle uygun görmüş, neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz?

Düzgünce konu açtım ve Shimada, 310.000 üye varken bu abes kaçıyor diyor. Kimlerin gittiğini merak edemem mi?

@Perceival merak ettiğin cevabı vermiş sanıyorum, doğru mu yanlış mı bilemem. @Shimada Sensei de bu konu üzerinden dedikodu dönmesin ve başka konular açılmasın diye kilitlemiştir haklı olarak. Daha fazla uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı