Düzgünce konu açtım ve shimada, 310.000 üye varken bu abes kaçıyor diyor. Kimlerin gittiğini merak edemem mi?
@Shimada Sensei hatamı söyler misiniz?
O kadar üye arasından gidenleri sana söylemek zorunda mı?
Düzgünce konu açtım ve shimada, 310.000 üye varken bu abes kaçıyor diyor. Kimlerin gittiğini merak edemem mi?
@Shimada Sensei hatamı söyler misiniz?
Neye gereksiz verecekti ki? Uygun olmasa konu açılmazdı. Konu dışı bölümüne önemli kaç konu açılıyor da ben mi meşgul ediyorum acaba?O kadar yardım bekleyen insanı boş yere bekletmiş olursunuz. Konu dışı bölümünü meşgul ediyorsunuz, @Shimada Sensei uyarı da verebilirdi gereksiz mesajdan ancak vermemiş. Bence mutlu olmalısınız. Ayrıca yönetim öyle uygun görmüş, neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz?
Arkadaşım sunucudaki mesajları maalesef temizledi, o mesajları yazarken @Silinen üye aktifti.@Perceival
Resim varsa paylaşır mısınız? "Bir daha imzanıza sunucu linki koymayacaksınız diye " bu mesajının.
Cidden komiksiniz. Ben ona mı sordum? Canı isteyen kullanıcılar cevapladı.O kadar üye arasından gidenleri sana söylemek zorunda mı?
Neden bilip bilmeden konuşuyorsunuz? Sadece bir(1) konu açtım. Geçmişimi kontrol edin. Merakımdan açtım konuyu da.Anladığım kadarıyla her yere yazmışsınız, moderatör de konuya taşımış. Bence gereksiz bir konu. Bunu konuşunca moderatörler, üyeler geri gelecek mi?
Cidden komiksiniz. Ben ona mı sordum? Canı isteyen kullanıcılar cevapladı.
İlginç insansınız vallahi. Anlama yetinizin artması dileğiyle... Hangi konuda, kim modlara soru sormuş da, ben soracağım?Modlardan bahsediyorum adamların işi var gücü var gidip sana gidenleri mı söyleyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.