Moderatörün Yanlış Tutumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
23
Az önce son konulara bakarken dikkatimi çekti. Bir arkadaş "Technopat Adminleri Konumu Onaylamıyor" diye bir konu açmış. Gelen cevap şöyle;
20190903011217.jpg

Çok yanlış bir tutum olduğunu düşünüyorum. Sosyalde bahsi geçen konudan çok daha saçma konular var. Şöyle bırakabilirim;
20190903011307.jpg

20190903011342.jpg

Daha sayabilirim fakat gerek yok. Moderatörün hata yaptığını ve konuyu onaylaması gerektiğini düşünüyorum. Çok daha saçma konular gördük. Arkadaşın bir sorunu var ve bizimle paylaşmak istemiş. Biz de biraz aşağılar bir tutum ile konusunu silmişiz. Ortada bir yanlış var.
@Hasan Gürlek

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle arkadaşın konusunu ben silmedim. Bu gösterdiğiniz konuların neredeyse %80'i daha sonra pişman olup, silmek isteyen konu sahipleriyle dolu. İsteğe bağlı konu da silinmediği için öyle duruyor. Arkadaşın iyiliği için yapılmış bir eylem söz konusu orada. Üstüne beni veya başka bir moderatörü sorumsuzlukla suçladığı için öyle bir cevap verdim. Hatta isterse açabileceğimi söylememe rağmen daha sonra vazgeçti.

Ayrıca ben genelde o tarz konuları onaylıyorum. Kendileri açmak istiyor sonuçta. Ama bu eylemi gerçekleştiren arkadaşımız, daha sonra arkadaşımızın sildirmek isteyeceği ve silinmeyeceği için öyle yapmış.

Dediğim gibi ben normalde onaylıyorum ve sonuçlarına yine onlar katlanıyor.

Son düzenleme:
Öncelikle arkadaşın konusunu ben silmedim. Bu gösterdiğiniz konuların neredeyse %80'i daha sonra pişman olup, silmek isteyen konu sahipleriyle dolu. İsteğe bağlı konu da silinmediği için öyle duruyor. Arkadaşın iyiliği için yapılmış bir eylem söz konusu orada. Üstüne beni veya başka bir moderatörü sorumsuzlukla suçladığı için öyle bir cevap verdim. Hatta isterse açabileceğimi söylememe rağmen daha sonra vazgeçti.
Konusunu siz silmemiş olabilirsiniz. Sadece yukarıda belirttiğim konular değil çok daha boş konular var. Özellikle son zamanlarda yakındığım hatta ceza yediğim karı-kız konuları ısrarla onaylanmaya devam etmekte. Arkadaşa böyle bir cevap verilmemeliydi ya da konusu silinmemeliydi diye düşünüyorum. Ha eğer onaylanmayacaksa karı-kız konuları da onaylanmamalı. Burası bir teknoloji forumu.

Arkadaşa açmayı tekrar teklif etmeme rağmen kabul etmedi. Yoksa konusunu onaylayacaktım.

Kuralları ben belirlemiyorum. Ben de memnun değilim bazı konulardan. Ancak bize bunları onaylamayın denmediği sürece, sizin de dediğiniz gibi onaylamak zorundayım. @Walter H. White

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı