30 Aralık 2014 Mesaj: 4 Herkese merhabalar arkadaşlar, dün MC5 oynadım ve videoya çektim. İyi sehirler. Bu arada oyun için @brk35 'a teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Herkese merhabalar arkadaşlar, dün MC5 oynadım ve videoya çektim. İyi sehirler. Bu arada oyun için @brk35 'a teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 30 Aralık 2014 #2 Güzel bir inceleme olmuş. Bunlar alıştırma bölümleri. Online modu gerçekten çok eğlenceli. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Güzel bir inceleme olmuş. Bunlar alıştırma bölümleri. Online modu gerçekten çok eğlenceli. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir oyun olduğunu düşünüyorum.
alperptukk789 Hectopat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #3 Oyunda hiç bir kasma veya donma görmedim güzel bir inceleme olmuş
KS KS B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #4 Oyun gayet güzel, bende yeni yeni alışıyorum. Beni tanıyanlar bilir, telefonda oyun oynamam pek.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 30 Aralık 2014 #5 Ben de genelde oyun oynamam fakat nedense MC5'i çok sevdim.(online modunu)