Modern feminizm hakkında düşünceleriniz

8 yaşındaki erkek olayı şu: Ablasını korumak, ona yan gözle baktırmak istemiyor. Siz 8 yaşında olsanız büyük ihtimal aynı şeyi yapardınız. Onun dışına ilk haber yüreğimi burktu. (bebekli haber)
Saçmalıktan ibaret feminst isen hümanist değilsindir.

Evet ben bunların vasıfsız insanlar olduğunu düşünüyorum. Pek bir yararlarının olduğunu düşünmüyorum insanlığa. Burada adalet sisteminde de sorun var adam hasta karısı terk ediyor ama nafakayı koca veriyor. Bu çok saçma neden her zaman erkekler veriyor nafakayı. Kadınların eli yok mu? Çalışsınlar adam çocuğuna nafaka versin oda varsa. Ben nafaka olayını saçma buluyorum.

Gerçek feminist kadınları cidden sever, takdir eder, desteklerim. Dediğin feminaziler ciğeri beş para etmez insanlar. Gerçek feministler sana bir şeyler kitlemeye uğraşmaz aksine hesabı ödemek ister Kızla bir kaç kere dışarı çıktık, bırak hesap geçirmeyi benimkini de ödemeye çalışıyordu. Şimdi erkek gururumuz var bizim, olmaz öyle şey de....

Popüler kültürcü onlar. Keko erkeğide mero denen adam sayesinde seviyorlar. Bunlar müslüm filmi çıkınca müslümcü olanlar galiba .

30-35 gibi yaşlarda taban tabana zıt görüşlere sahip olacak insanlardır. Körü körüne inandıkları ve savundukları görüşün faydalarına olduğunu düşünüp, çok antipatik bir duruş sergiliyorlar. Açıkçası bu tip kadınlarla düzgün romantik ilişki veya arkadaşlık ilişkisi beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…