Modern feminizm hakkında düşünceleriniz

Modern feministler dediğim sosyal medyada gördüğümüz "Feminazi" anlamında. Modern feminizm ve feministler, eşitliği değil kadın üstünlüğünü savunur. Onlar için önemli olan kendi hakları değil, erkeklerin hakları. Amaçları kendi haklarını almak değil, erkeklerin haklarını alıp onlardan üstün olmak. "Ya kadınsın ya köle." kafasında olan "güçlü" kadınlar, parasını "finansal köle"'sinden kazanır. Aman ben sevgili olamam diyorsa pahalı bir düğün yapar, boşanır ve aylık maaş gibi nafaka alır. Erkek ölümleri umurunda değildir. Tıpkı medya ve halk gibi. Onlar kadın ölümlerini bahane olarak kullanır. Erkek ölümlerine sevinir, hatta yeni doğmuş bir erkek çocuğu bile "potansiyel tecavüzcü" olarak görür. Bununla kalmaz, "hafif keko errrkek" sever. Sonra şiddete uğrayınca "nereden bilebilirdim?" ayağına yatar. Siz neler düşünüyorsunuz? Gerçek mağdur kadınlardan bahsetmiyorum. Bu yasalar zaten onlar içindir. Benim bahsettiğim bunu fırsat olarak kullananlar.

Eki Görüntüle 1071685

Eki Görüntüle 1071717

Eki Görüntüle 1071725

Aldatılan evli bir babaya gelen yorumlar:
Kaynak: Maalesef haber sayfaları paylaşmamış, ben Google'da bulamadım. KızlarSoruyor
Eki Görüntüle 1071727

Klasik Twitter kurgusu:
Eki Görüntüle 1071754

Yatağa mahkum babanın nafaka ödemesi:
Kaynak: Habertürk
Eki Görüntüle 1071759

Yorum yok.
Eki Görüntüle 1071760

Yorum yok.
MediaFire

Kaynak: Yenişafak
Eki Görüntüle 1071768

Bu kadarı yeterlidir sanırım.

8 yaşındaki erkek olayı şu: Ablasını korumak, ona yan gözle baktırmak istemiyor. Siz 8 yaşında olsanız büyük ihtimal aynı şeyi yapardınız. Onun dışına ilk haber yüreğimi burktu. (bebekli haber)
Saçmalıktan ibaret feminst isen hümanist değilsindir.
 
Evet ben bunların vasıfsız insanlar olduğunu düşünüyorum. Pek bir yararlarının olduğunu düşünmüyorum insanlığa. Burada adalet sisteminde de sorun var adam hasta karısı terk ediyor ama nafakayı koca veriyor. Bu çok saçma neden her zaman erkekler veriyor nafakayı. Kadınların eli yok mu? Çalışsınlar adam çocuğuna nafaka versin oda varsa. Ben nafaka olayını saçma buluyorum.
 
Asıl feminizm bu değil. Bu arkadaşlar saçmalıyor kesinlikle itibar dahi etmeyin boş verin kendilerine konuşsunlar.
Gerçek feministler nerede? Ben gerçekten hiç rastlamadım.
 
Gerçek feminist kadınları cidden sever, takdir eder, desteklerim. Dediğin feminaziler ciğeri beş para etmez insanlar. Gerçek feministler sana bir şeyler kitlemeye uğraşmaz aksine hesabı ödemek ister😉 Kızla bir kaç kere dışarı çıktık, bırak hesap geçirmeyi benimkini de ödemeye çalışıyordu. Şimdi erkek gururumuz var bizim, olmaz öyle şey de....🤣
 
30-35 gibi yaşlarda taban tabana zıt görüşlere sahip olacak insanlardır. Körü körüne inandıkları ve savundukları görüşün faydalarına olduğunu düşünüp, çok antipatik bir duruş sergiliyorlar. Açıkçası bu tip kadınlarla düzgün romantik ilişki veya arkadaşlık ilişkisi beklemeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı