Modern setup nedir?

TWICEStan

Centipat
Ya bir şey soracağım benim PC'de arada modern setup diye bir şey açılıyor ve açıldıktan sonra işlemciyi sömürmeye başlıyor .%60 CPU kullanıyor Security Manager falan indirdim baktım virüs mü yoksa virüs olmayan Windows'taki gelen hali mi? Zararsız yazıyor peki nasıl silebilirim ben bunu?

Zararlı bir hizmet değildir. Windows 10 içerisinde gelen sistem güncellemelerini algıladığında çalışan bir hizmettir.
  • Sistem özellikleriniz nedir?
  • Hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz?
  • Security Manager indirdim derken ne demek istediniz?

Son düzenleme:
Zararlı bir hizmet değildir. Windows 10 içerisinde gelen sistem güncellemelerini algıladığında çalışan bir hizmettir.
  • Sistem özellikleriniz nedir?
  • Hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz?
  • Security Manager indirdim derken ne demek istediniz?

Bir program Security Manager programların güvenliliğini/risk durumlarını %ile gösteriyor ve 40 yani zararsız çıktı.
Sistem özelliklerim 4x2 HyperX RAM.
64 Bit.
İşlemci Intel Core i7-3770 3.40 GHz.
Ekran kartı Intel HD Graphics 4000.
Windows sürümü 1809.

@TWICEStan, zaten belirttiğim gibi sistem güncellemesi algılandığında veya başlatıldığında bu hizmet dereye girer. Güncellemeler bittikten sonra kendiliğinden devre dışı bırakılır. Sürümünü güncellediğine göre bundan sonra bir sorun oluşmayacaktır. Eğer başka bir konuda sorun yaşarsan yeni bir konu açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı