Modern Warfare 2 Isınma ve Kapanma Sorunu

Aman hocam dikkat edin, yapılıyorsa eğer soğutması yetmez, sıkıntı çıkar.
2. sorum bu olacaktı. Şu 2 gündür fazlasıyla zorluk çekiyorum. Cod Modern Warfare 2 ara sahnelerde pc'yi fazla ısıtıyor ve pc'yi kapatıyor. Artık şu 600 tl'lik sistem üzerinde pratik yapıp yeni sistemimi almak istiyorum.

Anladığım kadarıyla sizin montajda kurulumda ya da bios ayarında sorununuz yok. Yeni toplayacağınız sistemi oc ile kullanacaksınız. Ve bunun için de laptop'ta deneme yapmak istiyorsunuz?

Anladığım kadarıyla sizin montajda kurulumda ya da bios ayarında sorununuz yok. Yeni toplayacağınız sistemi oc ile kullanacaksınız. Ve bunun için de laptop'ta deneme yapmak istiyorsunuz?
Hayır hayır. Yalnış anladın. Toplam 600 TL fiyatında parçaları alacağım, o sistemi kurup söküp alıştırma yapacağım. Masaüstü sisteme girmemin nedeni "Artık düzgün bir şekilde oyun oynayabileceğim!" demek içindi. Ama daha 1-2 ay var. O yüzden Dell inspiron N5110 ile idare etmem lazım. :(

Hocam değer mi sizce? Pc toplamak, takmak, sökmek kolay bir iş olmasa da hiç de zor değildir. İnanın sadece rehberleri izleyerek dahi kurulum yapabilirsiniz. Parçalara zarar verme ihtimaliniz yok denecek kadar az zaten.

Ek olarak ekran kartına oc yapmanız " Vay anasını neymiş benim emektar, cayır cayır oynatıyor" dedirtmeyecek size. En fazla, o da olursa 1 fps oynar.

Hocam değer mi sizce? Pc toplamak, takmak, sökmek kolay bir iş olmasa da hiç de zor değildir. İnanın sadece rehberleri izleyerek dahi kurulum yapabilirsiniz. Parçalara zarar verme ihtimaliniz yok denecek kadar az zaten.

Ek olarak ekran kartına oc yapmanız " Vay anasını neymiş benim emektar, cayır cayır oynatıyor" dedirtmeyecek size. En fazla, o da olursa 1 fps oynar.
Biliyorum. Oyunlardan gt 525m ile fala bir beklentim yok zaten. Ama render süresini kısaltır diye düşünmüştüm.

Kurcaladıkça yepyeni şeyler çıkıyor hocam :) Render süresini bi nebze kısaltabilir ancak laptop soğutması yetersiz. Yapsanız bile ısınmadan dolayı laptop kendini kapatacaktır. Masaüstü olsaydı iyiydi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı