Modern Warfare 2 Isınma ve Kapanma Sorunu

Tamam. Tabiki hiçbir insan her şeyi saniyesinde fark edemez. Size iyi akşamlar. Ancak kapatmadan önce bir şey demek istiyorum. Laptop 1 hafta önce garip bir şekilde 1,5 saat "Kapanıyor" yazısı vermiş, ancak kapanmamakta ısrar edip mavi ekran vermişti. "Bununla alakası var mıdır?" diye merak ettim.

Ben yine @Recep Baltaş 'a soruyorum. Mavi ekranın bu kapanma sorunuyla ilgisi olabilir mi? Bu arada bir şey farkettim konuyu yalnış yere açmışım. Rica etsem bir moderatör konuyu "Dizüstü ve Netbooklar"a taşıyabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o Dell N5110 benim eski bilgisayarım ve özelliklerine göre düşük fiyatlı diye almıştım keşke almasaydım illallah ettirdi. 2 ayda fanı doluyor tozla sürekli ısınıyor sol bileğimi koyduğum yer sürekli sıcak hele yazın makine boşta ve yüksüz 60 derecede oyun oynamam için işlemciyi %60 lara kadar çekiyordum ve 2 saat sonra yine kapanıyordu. O.c denemeye kalkacaktım elime alırım diye denemedim :D.

Bilgisayarı aldığım ilk yıl herşey süperdi sonra servise gitti olmamış diye tekrar gönderdim evet sorun var dediler değiştirdiler fanı tekrar yine olmadı 5 sefer servise gitti yok abi yine olmadı olmadı. Bu sefer kendi bilgisayarcıma götürdüm fanı o takınca 3 ay çok rahat oynadım. Yine ısınmalar başladı 3 ay sonra. Artık sıkılmıştım ve bu ısınmalar yüzünden sol bileğimi koyduğum yer kavladı sıcaktan rengi attı. Youtube'dan video izlerken bile fan son derece açılıyor gerisini siz düşünün artık. Dell'in yaptığı en kötü bilgisayardır diyebilirim.

Siz bence ufaktan kurtulmaya bakın :D :D :D

Hocam o Dell N5110 benim eski bilgisayarım ve özelliklerine göre düşük fiyatlı diye almıştım keşke almasaydım illallah ettirdi. 2 ayda fanı doluyor tozla sürekli ısınıyor sol bileğimi koyduğum yer sürekli sıcak hele yazın makine boşta ve yüksüz 60 derecede oyun oynamam için işlemciyi %60 lara kadar çekiyordum ve 2 saat sonra yine kapanıyordu. O.c denemeye kalkacaktım elime alırım diye denemedim :D.

Bilgisayarı aldığım ilk yıl herşey süperdi sonra servise gitti olmamış diye tekrar gönderdim evet sorun var dediler değiştirdiler fanı tekrar yine olmadı 5 sefer servise gitti yok abi yine olmadı olmadı. Bu sefer kendi bilgisayarcıma götürdüm fanı o takınca 3 ay çok rahat oynadım. Yine ısınmalar başladı 3 ay sonra. Artık sıkılmıştım ve bu ısınmalar yüzünden sol bileğimi koyduğum yer kavladı sıcaktan rengi attı. Youtube'dan video izlerken bile fan son derece açılıyor gerisini siz düşünün artık. Dell'in yaptığı en kötü bilgisayardır diyebilirim.

Siz bence ufaktan kurtulmaya bakın :D :D :D
Bence o kadar kötü değil. Ama 2-3 haftaya Yeni bilgisayar toplayacağım ya da broadwell'i bekleyeceğim. Dosyaları buldum bu arada: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı