"Modifiablewindowsapps" klasörü nedir?

Detreffekt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 İşlemci
Sapphire Pulse RX6600 XT 8Gb Oc
Gskill Ripjaws 8+8 16GB DDR4 3600Mhz Ram
Asus TUF B450 PRO Anakart
Kioxia 480Gb M2 Ssd
Corsair VS550 80+
Corsair Spec Delta RGB
AOC 27G2U 27/144Hz
Dierya DK61SE %60 Klavye
Gamepower Ursa Mouse
HyperX Cloud II 7.1
Microlab Mc3800 4+1
Meslek
Bilgisayar Teknik Servisi
RAM
Ramaxell 1600 mHz ddr3 4*2 8gb ram
SSD veya HDD modeli
Sandisk Ultra 500 gb
Ekran kartı
Geforce 750m 2x Sli
Anakart
Lenovo y510P
İşlemci
i7 4700mq
İyi günler sevgili Technopat ailesi. Ben bugün yerel disk C:'De dolaşırken modifiablewindowsapps adlı klasörü buldum virüs diye şüpheleniyorum. Bir arkadaşımın bilgisayarında vardı ve 15GB RAM'ını falan yiyordu bende şu anlık öyle bir durum yok ama korkuyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Klasör hakkında araştırma yaptım pek de bir cevap yok çıkan cevap windowsapps klasörüyle alakalı benimki modifiablewindowsapps diye geçiyor klasörün için bomboş truedınstaller silmeye de izin vermiyor. Klasör görseldeki gibidir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 254
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler sevgili Technopat ailesi. Ben bugün yerel disk C:'de dolaşırken modifiablewindowsapps adlı klasörü buldum virüs diye şüpheleniyorum. Bir arkadaşımın bilgisayarında vardı ve 15GB RAM'ını falan yiyordu bende şu anlık öyle bir durum yok ama korkuyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Klasör hakkında araştırma yaptım pek de bir cevap yok çıkan cevap windowsapps klasörüyle alakalı benimki modifiablewindowsapps diye geçiyor klasörün için bomboş truedınstaller silmeye de izin vermiyor. Klasör görseldeki gibidir.

Tredıninstaller izin vermiyorsa dosya Windows'a aitiir silsen bile Windows patlayabilir.

Arkadaşında büyük ihtimalle o klasör içindeki uygulamalarsan birini çalıştırıyordu o yüzden o kadar RAM yemiştir.

İyi günler sevgili Technopat ailesi. Ben bugün yerel disk C:'de dolaşırken modifiablewindowsapps adlı klasörü buldum virüs diye şüpheleniyorum. Bir arkadaşımın bilgisayarında vardı ve 15GB RAM'ını falan yiyordu bende şu anlık öyle bir durum yok ama korkuyorum bana yardımcı olabilir misiniz? Klasör hakkında araştırma yaptım pek de bir cevap yok çıkan cevap windowsapps klasörüyle alakalı benimki modifiablewindowsapps diye geçiyor klasörün için bomboş truedınstaller silmeye de izin vermiyor. Klasör görseldeki gibidir.

Bu dosya her Windows bilgisayar da var galiba en azından 10 da. Bende bu klasör tamamen boş gizli dosyada yok.

IMG_20220826_120818.jpg

Arkadaşta öyle yüksek RAM kullanıyordu bende kullanmıyordu dedim herhalde virüs falan sizlere sormak istedim ama sanırım her Windows 10 da var diğer bilgisayarlarada bakacağım yorum için teşekkürler can dostum.

Evet, Windows 10 kullanıyorum ve bende de var. Virüs falan yabancı bir şey değil yani.

Adsız.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı