Modlanmış APK'larda Virüs Var mıdır?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar kendim eski telefonumda her türden APK indirmiş insanım hiçbir şey olmadı. Yani ben olmadı biliyorum arkada dönmüş olabilir bir şeyler. Yeni telefon aldım korkuyorum. Bilen arkadaşlar yazabilir mi? Ayrıyeten VirusTotal'de taratsam güvenilir olduğu garantilenir mi APK dosyalarının?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kendim eski telefonumda her türden APK indirmiş insanım hiçbir şey olmadı. Yani ben olmadı biliyorum arkada dönmüş olabilir bir şeyler. Yeni telefon aldım korkuyorum. Bilen arkadaşlar yazabilir mi? Ayrıyeten VirusTotal'de taratsam güvenilir olduğu garantilenir mi APK dosyalarının?

APKPure ve APKMirror vb. siteler güvenlidir. Güvenilir olup olmadığı bilinmeyen yerlerden indirdiğiniz zaman her ihtimale karşı virüs taraması yapmanızda fayda var.

Toprak abim sağ olsun, geçim kaynağımız.

VirusTotal'de güvenli çıkıyorsa virüslü olmasının imkanı yoktur. Çünkü neredeyse bütün antivirüsler ile tarama yaptırtıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı