Modlanmış Windows 10 ISO önerisi

Hocam Ghost Spectre'den farkı ne?

Ghost Spectre'ye ben güvenmiyorum. Kurduktan bir süre sonra garip hatalar değişik mavi ekranlardan sonra sistem çöküyor.

Ne için kuracaksınız? hocam eski bir sisteme mi?

Ghost Spectre'ye ben güvenmiyorum. Kurduktan bir süre sonra garip hatalar değişik mavi ekranlardan sonra sistem çöküyor.

Ne için kuracaksınız? Hocam eski bir sisteme mi?

Hocam sistemim o kadar kötü değil ama işlemci kullanımı gereksiz fazla oluyor ondan dolayı kuracağım. Mesela Valorant girince birden %100 oluyor Win 8.1 falanda kullanmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemim o kadar kötü değil ama işlemci kullanımı gereksiz fazla oluyor ondan dolayı kuracağım. Mesela Valorant girince birden %100 oluyor Win 8.1 falanda kullanmak istemiyorum.

Windows 10 gereksiz hizmetleri vs kapatıp denediniz mi?

Denedim hocam denedim Windows Defender bile kapalı şu an.

O zaman modlanmış Windows'larında fazla faydasını göremezsin zaten o modlar gereksiz sistem uygulamaları falan her şeyi temizliyorlar öyle oluyor. Benim profil imzam sistemle Valorant'ta işlemci kullanımı %40 %50 civarı.

O zaman modlanmış Windows'larında fazla faydasını göremezsin zaten o modlar gereksiz sistem uygulamaları falan her şeyi temizliyorlar öyle oluyor. Benim profil imzam sistemle Valorant'ta işlemci kullanımı %40 %50 civarı.

Hocam niye faydasını görmeyeyim siz bile %40 %50 civarı kullanıyorsunuz benim işlemcim sizinkinden daha yeni faydasını niye görmeyeyim.

Hocam niye faydasını görmeyeyim siz bile %40 %50 civarı kullanıyorsunuz benim işlemcim sizinkinden daha yeni faydasını niye görmeyeyim.

Ben Windows 8.1 kullanıyorum Windows 10'a zaten performans ayarları yapmışsın modlanmışlardada bizim yaptıklarımızın neredeyse aynısını yapıyorlar. Faydasını hiç göremezsin demiyorum az görürsün. Tavisyem Windows 8.1 kurman bende ellenmiş ISO kuracaktım sisteme ama onun yerine Windows 8.1 kurdum performansı acayip iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı