Güvenlik vs. takıntınız yok ise problem oluşturabilecek bir durum yok. Şahsen ReviOS güncel halini kullanıyorum hem geçikme, hem performans tarafında etkisi çok. Tabii bunun yanında düzenlenmiş Power ayarı ekleyince mis gibi oluyor. Dualboot olarak kullanıyorum ve hem oyun hem internette takılırken bir problem yaşamadım son 2 senedir. Birçok düzenlenmiş ISO ve kendi düzenlediğim ISO'ları kullandım şahsen NTLite Pro sürümü yok ise düzenleme işlemleri zevkli ve yeterli olmuyor gibi geliyor çok fazla deneme yanılma yaptım izleyerek/öğrenerek fakat düzenlenmişler kadar geçikme ve performansı yakalayamadım.
Kullandığım düzenlenmiş ISO'lar: Ghost Spectre, ReviOS, AtlasOS, FoxOS, ggOS.
Hangisi daha iyi vs. soracak olursanız İlk üç seçeneğim yukardaki gibi. Ha 1 olarak Ghost Spectre deyip neden kullanmıyorsun diye soracak olursanız şahsen benim kullanımımda bir süre sonra yavaşlamalar oluyor garip şekilde ama ReviOS'da olmuyor.
Bunlara ek olarak artık Playbook ve AMI Wizard kullanımı oluştu Windows tarafından gelecek davalara karşın fakat önermiyorum şu an için. Birkaç ay sonra daha stabil ve düzgün çalışacaktır.