Modlar vs üyeler

İlatem

Centipat
Katılım
8 Eylül 2021
Mesajlar
1.410
Makaleler
5
Çözümler
4
Şu an forum resmen taksimde baklava sırasındaki kargaşaya dönmüş, bazı modlar işi kişiselleştiriyor evet, işin içine girmediğiniz sürece dışarıdan şöyle gözükür "işini yapsın geçsin" ama o işler ne yazık ki öyle olmuyor.

Örnek vereyim;

"Sistemim kasıyor"

"Sistemim neden kasıyor"

Soru tam olarak böyle, bilmem neden kasıyor? İşlemcini bilmeyecek kadar cahil isen burada işin ne? Bana kalırsa tuzak sorular olmalı, işlemci performansı arttırma adı altında "kesşn MSConfig giriyorsun işlemci tikini açıyorsun işlemcin 75 çekirdek oluyor" diyenler direkt şekilde banlanmalı çünkü gereksizler, bir sonraki tuzak soru ise şöyle olmalı;

"Ekran kartı önerisi"

"Bütçem 2000 TL ekran kartı öneriniz var mı?"

Gelen cevap ise şu "20k daha ekle RTX al" uyarı yiyebilirim en ufak pişman olmayacağım ama bunu söyleyen adam aptaldır, beyin yoksunudur, şu tür tavsiye konularında ütopik bütçe arttırmayı bekleyenler de banlansın, forumda inanılmaz bir bilgi kirliliği ve konuyu kişiselleştiren mahalle kekoları var, 30 yaşına gelmiş forumda takılıp beni 12 yaşında zannedip yaşımı küçik gösterip beni gömmeye çalışan adam gördüm ben, BIOS pilini çıkar 1 saat bekle diyende.

Modlardan ziyade önce üyelerin kendisine bakması gerekiyor, konu açıp detaysız bırakmak, saçma sapan konu açmak, aşırı şekilde komik olmayan konular açmak (komşum yüzüme atladı vs), özellikle şu milliyetçi tipler hızlı şekilde buradan alınıp ülkü ocağı çöplüğüne bırakılması gerekiyor, yani sonuç olarak önce modlar şöyle kötü böyle kötü demektense üyelere bakmak gerekiyor, 1 hafta da günde 50 tane troll konu ya da rezalet yazılım yanlışı olan konuya denk geldiğiniz zaman siniriniz normal seviyede kalmıyor.
 
Gördüğüm kadarıyla forumda artık demokrasi bitti. Forumu yavaş yavaş bırakma zamanı geldi artık.

Kullanıcılar kavga etmeden tepkisini ortaya koyuyor. Konu direk kilitleniyor. Çok yanlış.
Yine aynısı yapıldı, sözde eski yönetime geri geçtiler. Görürsünüz 1 2 hafta sonra eleştiri konusu açılsın yine aynısı olacak.
 
Anladığım kadarıyla forumda artık demokrasi bitti. Forumu yavaş yavaş bırakma zamanı geldi artık.

Bende bir tık soğumaya başladım, sebebi modlar değil ben bu foruma Recep baltaşı çok sevdiğim için bildiğim şeyler ile insanlara yardım etmeye geldim, beni soğutan şey cahil üyeler, RTX konusu açıldığı an 800 mesaj, HD 6790 ile konu açıldığı zaman ölüm sessizliği.
 
Gördüğüm kadarıyla forumda artık demokrasi bitti. Forumu yavaş yavaş bırakma zamanı geldi artık.

Kullanıcılar kavga etmeden tepkisini ortaya koyuyor. Konu direk kilitleniyor. Çok yanlış.

Katılıyorum birbirine zıt bir görüş çıktığı an konu kilitleniyor amaç zaten kavga boyutuna gelmeden zıt fikirlerin tartışması daha önce bir forumda bulunmadım ilk defa sosyalde başladım çok sevmiştim fakat zamanı doldu sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı