Modlu BIOS Yerine Orijinal BIOS Kurduktan Sonra İnternet Gitme Sorunu

OkanKarali0053

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2017
Mesajlar
671
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik
Arkadaşlar benim laptopun modding BIOS'du. Asus'uyn sitesinden orijinal BIOS'u yaptım ve internet gitti. Ve eski BIOS'ta VBIOS Version 2111 yazıyordu. Şimdi ise 0.0 yazıyor. Bundan gitme olasılığı nedir? Şu anda internete adaptör ile bağlanıyorum. 800 Kbps hız alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

378159
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VBIOS 0.0 yazıyor. Bu ekran kartını kontrol eden BIOS. Güncelleme sonrası pşli ve şarjı söküp 5dk bekleyip geri taktınız mı?

recep abi o zaman sikinti yok egpu ile ekran kart bağladiğim içindir o bazen gidip geliyor. Wifi neden gitti realtek pcle gbe family controller kod 10 hatasi veriyor silip yükledim ama olmadi gine bir aralarda oldu gine bana laptopun içini açip temizledim otomatikman düzeldi ama biraz önce açtim gine temizledim olmadi
recep abi o zaman sikinti yok egpu ile ekran kart bağladiğim içindir o bazen gidip geliyor. Wifi neden gitti realtek pcle gbe family controller kod 10 hatasi veriyor silip yükledim ama olmadi gine bir aralarda oldu gine bana laptopun içini açip temizledim otomatikman düzeldi ama biraz önce açtim gine temizledim olmadi @Recep Baltaş
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı