Modlu FiveM, GTA 5 Online'da bir sorun yaşatır mı?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi, FiveM'e karakter modu kuracağım ama arkadaşım online'da sorun olur diyor. GTA 5'i kastediyor sanırım. Herhangi bir sorun olur mu? Mod

Hiç sorun yaşayan oldu mu? Eğer gerçekten bir sorun yaşatacaksa yüklemeyeceğim.

Eğer modu sadece FiveM'e kuruyorsanız ve orijinal GTA dosyalarını etiklemiyorsa sorun olmaz fakat etkiliyorsa olur.

Nadiren bazı modlar (bir grafik modu görmüştüm örneğin) sadece FiveM'e etki ediyor ve GTA'yı orijinal başlattığınızda aktifleşmiyor / dosyalarınızı etkilemiyor.

Türkçe yama kurulu zaten. Ne gibi bir sorun yaratır?

Ban yiyebilirsiniz oyun dosyalarınızı değiştirmekten. Online oynayacaksanız oyunu modlamamak en iyisi.

Grafik modu ile karakter modunun aynı olacağını sanmıyorum fazla.

FiveM herhangi bir sorun çıkartmaz.
Hem sorun çıkartırsa uyarı veriyor Online giremezsin diye.

Online yüklenirken sorun çıkar, açmaz. Açsa bile, hatta oynasan bile eğer o dosya sonradan Rockstar'ın radarına girerse ban bile yersin. Ama bu oyunun kurulu olduğu klasöre kurarsan geçerli, FiveM için değil.
FiveM'i açmak için GTA5.exe'nin olduğu dosyaya FiveM'i kurdum, ama tahmin ettiğim şey benim ana GTA5 dosyalarım OPENIV klasöründe olabilir mi? Türkçe yama kurduğumdan.

FiveM'i açmak için GTA5.exe'nin olduğu dosyaya FiveM'i kurdum, ama tahmin ettiğim şey benim ana GTA5 dosyalarım OPENIV klasöründe olabilir mi? Türkçe yama kurduğumdan.
FiveM işi biraz karışık çok hakim değilim ama özetle herhangi bir mod ile (hangi klasörde olursa olsun) stok GTA Online'a girmek hem çok zor hem çok çok riskli. Denemeye değmez. En güzeli temizledikten sonra oynamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…