crqdles
Hectopat
Daha fazla
Türkçe yama kurulu zaten. Ne gibi bir sorun yaratır?Herhangi bir mod online oynarken sorun yaratır. Türkçe yama dahil.
Türkçe yama kurulu zaten. Ne gibi bir sorun yaratır?
Grafik modu ile karakter modunun aynı olacağını sanmıyorum fazla.Eğer modu sadece FiveM'e kuruyorsanız ve orijinal GTA dosyalarını etiklemiyorsa sorun olmaz fakat etkiliyorsa olur.
Nadiren bazı modlar (bir grafik modu görmüştüm örneğin) sadece FiveM'e etki ediyor ve GTA'yı orijinal başlattığınızda aktifleşmiyor / dosyalarınızı etkilemiyor.
Online yüklenirken sorun çıkar, açmaz. Açsa bile, hatta oynasan bile eğer o dosya sonradan Rockstar'ın radarına girerse ban bile yersin. Ama bu oyunun kurulu olduğu klasöre kurarsan geçerli, FiveM için değil.Türkçe yama kurulu zaten. Ne gibi bir sorun yaratır?
Arkadaşım playlist gireriz diyor, ama emin değilim.Ban yiyebilirsiniz oyun dosyalarınızı değiştirmekten. Online oynayacaksanız oyunu modlamamak en iyisi.
FiveM'i açmak için GTA5.exe'nin olduğu dosyaya FiveM'i kurdum, ama tahmin ettiğim şey benim ana GTA5 dosyalarım OPENIV klasöründe olabilir mi? Türkçe yama kurduğumdan.Online yüklenirken sorun çıkar, açmaz. Açsa bile, hatta oynasan bile eğer o dosya sonradan Rockstar'ın radarına girerse ban bile yersin. Ama bu oyunun kurulu olduğu klasöre kurarsan geçerli, FiveM için değil.
FiveM işi biraz karışık çok hakim değilim ama özetle herhangi bir mod ile (hangi klasörde olursa olsun) stok GTA Online'a girmek hem çok zor hem çok çok riskli. Denemeye değmez. En güzeli temizledikten sonra oynamak.FiveM'i açmak için GTA5.exe'nin olduğu dosyaya FiveM'i kurdum, ama tahmin ettiğim şey benim ana GTA5 dosyalarım OPENIV klasöründe olabilir mi? Türkçe yama kurduğumdan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.