ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar ben parasite by Forge labs adlı modu yükledim ama sunucuya girince a fattal error has accured adlı hatayı alıyorum. Sebebi nedir?
Arkadaşlar ben parasite by Forge labs adlı modu yükledim ama sunucuya girince a fattal error has accured adlı hatayı alıyorum. Sebebi nedir?
KS KS ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2023 #11 Metro1234 dedi: Öyle değil örnek veriyim atıyorum deneme diye mod indirdin Aternosa deneme1.2 yükledin kendine deneme1.1 yükledin ikiside 1.12.2 ama aynı versiyon değil bu yüzden olmaz buna dikkat etmen lazım. Genişletmek için tıkla... He anladım ama modların versiyonuda aynı Artı 0 Eksi
Metro1234 dedi: Öyle değil örnek veriyim atıyorum deneme diye mod indirdin Aternosa deneme1.2 yükledin kendine deneme1.1 yükledin ikiside 1.12.2 ama aynı versiyon değil bu yüzden olmaz buna dikkat etmen lazım. Genişletmek için tıkla... He anladım ama modların versiyonuda aynı
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 ruzgaraz dedi: He anladım ama modların versiyonuda aynı Genişletmek için tıkla... O zaman modun başka versiyonunu denemeyi dene Artı 0 Eksi
ruzgaraz dedi: He anladım ama modların versiyonuda aynı Genişletmek için tıkla... O zaman modun başka versiyonunu denemeyi dene
KS KS ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2023 #13 Metro1234 dedi: O zaman modun başka versiyonunu denemeyi dene Genişletmek için tıkla... Deneyip haber vercem Artı 0 Eksi
Metro1234 dedi: O zaman modun başka versiyonunu denemeyi dene Genişletmek için tıkla... Deneyip haber vercem