Modlu Minecraft arkadaşı arıyorum

EnesFaruk

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
144
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 7700 HQ
1x16 GB RAM
Gtx 1050
Seagate 1 TB HDD
Samsung 256 GB M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, modlu Minecraft için arkadaş arıyorum, bilgisayarım neredeyse tüm paketleri kaldırıyor ve genel olarak teknik modlar hakkında bilgim var.
DC: dick_grayson2
 
Selam Dostum,
Minecraft'ı tek başıma oynamaktan sıkıldım. Modlar hakkında açıkçası bilgi sahibi değilim. Öğretirsen senle oynamaktan keyif alacağıma inanıyorum. Öğretmek istemezsen anlarım. Ayrıca Bilgisayarım çok iyi değil. Eğer ki senin için bu tür şeyler problem değilse, yanıtlayarak geri dönüş yaparsan Discord'dan eklerim.
Okuduğun için Teşekkür ederim.
 
Selamünaleyküm dostum, 4 yıldır modlu Minecraft oynuyorum beraber oynayacak biri olursa sevinirim. Discorddan istek attım. Benim discord: thedoktrin
 
Son düzenleme:
Selam dostum,
Minecraft'ı tek başıma oynamaktan sıkıldım. Modlar hakkında açıkçası bilgi sahibi değilim. Öğretirsen senle oynamaktan keyif alacağıma inanıyorum. Öğretmek istemezsen anlarım. Ayrıca bilgisayarım çok iyi değil. Eğer ki senin için bu tür şeyler problem değilse, yanıtlayarak geri dönüş yaparsan Discord'dan eklerim.
Okuduğun için teşekkür ederim.

Merhaba lejant, konuya ilgi gösterdiğin için ben teşekkür ederim şu an seçtiğimiz paket en az 6 Gigabyte Minecrafta'a verilmesi gerektiğini söylüyor hatta önerilen ayrılan RAM 8-12 Gigabyte arası. Diğer bir konuya gelirsek eğer gelmek istersen öğretebiliriz şu anlık iki kişiyiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı