Not defteri uygulamasıyla açılır. Buraya direkt atılmıyor log dosyasını txt dosyasına çevirip atabilirsin.
![]()
Online LOG to TXT converter | Free GroupDocs Apps
Free online LOG to TXT converter. Convert LOG to TXT online for free. Secure and easy to use conversion tool.products.groupdocs.app
Log dosyasına sağ tık birlikte aç not defteri uygulamasını seç.
Bilgisayarınızda bir uygulama seçin tıklayıp C:\Windows\System32 yolundaki notepad.exe uygulamasını seçersen olması lazım. O kadar uğraşa rağmen çözemeyeceğim bir problem muhtemelen
bu yola nerden ulaşıyoruz (yaşım 14 artık senden öğrenicem gibi)Bilgisayarınızda bir uygulama seçin tıklayıp C:\Windows\System32 yolundaki notepad.exe uygulamasını seçersen olması lazım. O kadar uğraşa rağmen çözemeyeceğim bir problem muhtemelen![]()
Önceki fotoğrafınızda bilgisayarınızdan bir uygulama seçine tıklayıp yolu bulmanız lazım C diskinin içinden windows klasörüne oradan System32 klasörüne girip notepad.exe uygulamasını seçmeniz lazım.bu yola nerden ulaşıyoruz (yaşım 14 artık senden öğrenicem gibi)
anladım hemen bi bakiyimÖnceki fotoğrafınızda bilgisayarınızdan bir uygulama seçine tıklayıp yolu bulmanız lazım C diskinin içinden windows klasörüne oradan System32 klasörüne girip notepad.exe uygulamasını seçmeniz lazım.
Eki Görüntüle 2480915
Eki Görüntüle 2480916
Eki Görüntüle 2480917
Eki Görüntüle 2480918
anladım hemen bi bakiyim
Bu ekrandaki "Bilgisayarınızda bir uygulama seçin" seçeneğine tıklayıp açmanız lazım.Buradan sonra?
senin dediğini yapıcam ama ondan önce noepad güncel değilmiş onu güncelleyeyimBu ekrandaki "Bilgisayarınızda bir uygulama seçin" seçeneğine tıklayıp açmanız lazım.
Eki Görüntüle 2480934
oldusenin dediğini yapıcam ama ondan önce noepad güncel değilmiş onu güncelleyeyim
Abi ben yatıcam yazarsan yarın bakarım artık iyi gecelersenin dediğini yapıcam ama ondan önce noepad güncel değilmiş onu güncelleyeyim
oldu
![]()
![]()
![]()
Abi hallettim merak etmeBu ekrandaki "Bilgisayarınızda bir uygulama seçin" seçeneğine tıklayıp açmanız lazım.
Eki Görüntüle 2480934

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.