Modlu Minecraft çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

VoidTouch

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060 Laptop
İşlemci
Intel i9 14900HX
Oyunum açılıyor, ortalama 1 ya da 1.30 saat sonra çöküyor.

Dosya Ekleri

• hs_err_pid20636.txt
    679,7 KB · Görüntüleme: 13
Zamana dayalı, aşamalı bir şey varsa onunla alakalı olabilir hocam. Oyunda oluşması/olması gereken şey hatalı oluyordur. Modları da belirtirseniz çok hoş olur. Otomatik olarak mod hatalarını düzelten modlar var, onlar kurulu değilse kurun, belki sorununuzu çözebilir.

Hocam OpenGL ve " nvoglv64.dll " bu dll ile ilgili bir sorun gözüküyor. Ekran kartı ile alakalı galiba.

Zamana dayalı, aşamalı bir şey varsa onunla alakalı olabilir hocam. Oyunda oluşması/olması gereken şey hatalı oluyordur. Modları da belirtirseniz çok hoş olur. Otomatik olarak mod hatalarını düzelten modlar var, onlar kurulu değilse kurun, belki sorununuzu çözebilir.
Hocamın dediği de bir çözüm.

Logdan baktım zaten Skypixel mod paketi. Düzgün bir mod paketi aslında. OpenGL , ekran kartı sürücü güncellemesi ve javayı silip yükleyelim hocam.

hocam mod pack Skypixel (for Hypixel Skyblock) bu hypixel skyblok oynamak için kullanıyorum ama ortalama 1 saat sonra atıyor

hocam mod pack Skypixel (for Hypixel Skyblock) bu hypixel skyblok oynamak için kullanıyorum ama ortalama 1 saat sonra atıyor
Hocam hiç oyunun çökmesini tetikleyebileceğini düşündüğünüz şey oldu mu? Sunucu birkaç saatte bir bakıma giriyor diyeceğim, ama oyunun neden komple çöksün? Oyuna yeni güncelleme geldiyse mod paketini güncelleme de gelmiştir belki.

Hocam hiç oyunun çökmesini tetikleyebileceğini düşündüğünüz şey oldu mu? Sunucu birkaç saatte bir bakıma giriyor diyeceğim, ama oyunun neden komple çöksün? Oyuna yeni güncelleme geldiyse mod paketini güncelleme de gelmiştir belki.

Hocam mod paketine güncelleme gelmemiş kontrol ettim. Ancak çökmesine neden olacak hiçbir olay gözüme çarpmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı