Modlu Minecraft En Çok RAM mi yoksa İşlemci mi kullanır?

ata baran sancar

Hectopat
Daha fazla  
Ben Minecraft'a başladığım yıldan bu yana profesyonel olarak modlu Minecraft oynuyorum. Fakat o zamandan bu zamana öğrenemediğim tek şey modlu Minecraft RAM mi yoksa işlemci mi yer? Forumlardan birkaç bir şey buldum, sanırım modlu RAM yiyor ve şimdiye kadarki tahminlerimde bu yöndeydi fakat emin değildim. Ve sizlere de sormak istiyorum. Modlu Minecraft RAM mi yoksa işlemci mi yer? Çünkü ona göre bir takviye yapacağım.

Hayatımda hiç Minecraft oynamadım ama söyle diyeyim öyle oyunlarda RAM 4 GB ise işlemci fazla kullanır. Eğer ki 6, 8 GB RAM varsa RAM'den kullanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Minecraft'a başladığım yıldan bu yana profesyonel olarak modlu Minecraft oynuyorum. Fakat o zamandan bu zamana öğrenemediğim tek şey modlu Minecraft RAM mi yoksa işlemci mi yer? Forumlardan birkaç bir şey buldum, sanırım modlu RAM yiyor ve şimdiye kadarki tahminlerimde bu yöndeydi fakat emin değildim. Ve sizlere de sormak istiyorum. Modlu Minecraft RAM mi yoksa işlemci mi yer? Çünkü ona göre bir takviye yapacağım.
Minecraft RAM'i daha ön planda tutan bir oyun ama işlemcinin de önemi var

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı