Premium hesabınız varsa better Minecraft mod pack ini öneririm harika bir mod paketi.
Hocam better MC oynamıştım ve sevmiştim fakat tekrar sıkar mı bilemiyorum. En son 2 yıl önce oynadım.
şuan stabil modların iyi olduğu 1.18.2 varÖnceki sene 50-100 arası yetiyordu.
Yeni sürüm olsun yeter hocam. 1.18-1.21 arası kâfi.
Hocam Aternos'ta bırakın 200 modu 15 pluginde lag yapar.
Şu an stabil modların iyi olduğu 1.18.2 var.
Senin için en popülerleri sıraladım tech istiyorsan all the mods iyidir.
Macera istiyorsan dawn craft falan.
İkisi karışık minecolonies falan var yine de içindeki modlara bakarak kendin seç.
Ama sakın kendi modlarınla tek tek server açma işkence misali bir şey olur tavsiyem paran varsa pebblehost yoksa Aternos gayeet yeterli mod sayısı 200 az bile bu zamanlara.
Arkadaş grubuyla gayet sarar gibi bu mod deneyin bence.
Hocam Aternos'ta modlar plugin olarak mı kuruluyor yoksa sunucuda olan herkes aynı modu indirse normal sunucu açılsa o moda göremi server kendisi kuruyor bilginiz var mı?
Bunlar nasıldır? Better MC ile bunlar arasında hangisi en optimize ve keyiflidir?
Modları tek tek elinle indiriyorsun Aternos'un sitesinde olan sonra sunucuya girecek herkesin de yüklemesi lazım.
Şu an stabil modların iyi olduğu 1.18.2 var.
Senin için en popülerleri sıraladım tech istiyorsan all the mods iyidir.
Macera istiyorsan dawn craft falan.
İkisi karışık minecolonies falan var yine de içindeki modlara bakarak kendin seç.
Ama sakın kendi modlarınla tek tek server açma işkence misali bir şey olur tavsiyem paran varsa pebblehost yoksa Aternos gayeet yeterli mod sayısı 200 az bile bu zamanlara.
Lütfen saçmalama 350 modla 4 kişi 3 aylık MC mod paketi bitiriyoruz lag sadece üç kişi fazla hızlı chunk yüklerse ufaktan oluyor.
Hocam bende sunucu açma işlerinden anlıyorum ve 2 GB RAM sizin hiçbir işinize yetmez lütfen siz saçmalamayın. 350mod dediğiniz şey çok büyük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.