kaygusuz abdal Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #21 Whion dedi: Hocam bende sunucu açma işlerinden anlıyorum ve 2 GB RAM sizin hiçbir işinize yetmez lütfen siz saçmalamayın. 350mod dediğiniz şey çok büyük. Genişletmek için tıkla... Aternos 4 GB veriyor artık. kaygusuz abdal dedi: Aternos 2.5 GB veriyor artık. Yanlış bilgi vermişim kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Mod paketlerinde 3.1 GB RAM veriyor. Son düzenleme: 5 Haziran 2024
Whion dedi: Hocam bende sunucu açma işlerinden anlıyorum ve 2 GB RAM sizin hiçbir işinize yetmez lütfen siz saçmalamayın. 350mod dediğiniz şey çok büyük. Genişletmek için tıkla... Aternos 4 GB veriyor artık. kaygusuz abdal dedi: Aternos 2.5 GB veriyor artık. Yanlış bilgi vermişim kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Mod paketlerinde 3.1 GB RAM veriyor.
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 5 Haziran 2024 #22 kaygusuz abdal dedi: Aternos 4 GB veriyor artık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi sunucumu açmıştım 50 pluginde 6 GB RAM bile maksimum 6-7 kişiye dayanıyor, Event için boss oluşturduğumuzda sunucu çöküyordu.
kaygusuz abdal dedi: Aternos 4 GB veriyor artık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi sunucumu açmıştım 50 pluginde 6 GB RAM bile maksimum 6-7 kişiye dayanıyor, Event için boss oluşturduğumuzda sunucu çöküyordu.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #23 yigitgdkk dedi: Macera ve RPG odaklı seviyorsanız ilk iki mod gayet güzel prominence II modunu öneririm. Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an DawnCraft ile Steampunk arasındayız. Hangisi daha keyifli olur?
yigitgdkk dedi: Macera ve RPG odaklı seviyorsanız ilk iki mod gayet güzel prominence II modunu öneririm. Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an DawnCraft ile Steampunk arasındayız. Hangisi daha keyifli olur?