Modlu Warband'da 0 ping

Ömer Y

Femtopat
Daha fazla  
Mount and Blade Warband oyununda Full invansion 2 modunda oynuyorum. Multiplayer modunda internet bağlantım çok iyi olmadığı halde pingi 0 olarak gösteriyor. Görenler şaşırıyor VPN mi kullanıyorsun diyorlar. Bende bunun neden olduğunu merak ediyorum.

Mount and Blade Warband oyununda Full invansion 2 modunda oynuyorum. Multiplayer modunda internet bağlantım çok iyi olmadığı halde pingi 0 olarak gösteriyor. Görenler şaşırıyor VPN mi kullanıyorsun diyorlar. Bende bunun neden olduğunu merak ediyorum.

0 ping olması imkansız sunucu ile kablo ile bağlansanız dahi 0 ping olmaz, yazılım hatasıdır o.

Pingin 0 ile 1 arasında ise, Türkiye'deki server'larda oluyor genelde. Bu şekilde değerler görebilirsin, başka yerlerde ben de gördüm ama çok nadir.

Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Ben zaten internet bağlantımın 0 ping veremeyeceğini biliyorum. Dediğiniz gibi yazılım hatasıdır büyük ihtimal. Ama bazı serverlerde ping değerim yine olması gerektiği gibi oluyor.
Oyun bu arada korsan değil Steam'den aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı