Modlu Windows 10 önerisi

Negative Sir

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2022
Mesajlar
1.922
Makaleler
1
Çözümler
6
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Asker (Teğmen)
RAM
HP V6 CL16 8GB RAM 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 480 GB SATA SSD
Ekran kartı
Radeon Vega 3
Anakart
A320-M A PRO MAX
İşlemci
Athlon 3000G
Arkadaşlar herkese selam. Önereceğiniz FPS ve performans canavarı, gereksiz bütün her şeyden arındırılımş modlu Windows 10 öneriniz var mı?
 
Virüs vs. gibi şeyler içerebiliyor modlu olanlar. LTSC kullanman daha yerinde olacak.
4 Gb ve üzeri RAM varsa Windows 10 sorunsuz çalışıyor zaten.
 
Sistemin normal Windows 10 için gayet yeterli zaten, Technopat'taki hızlandırma rehberlerini yaparsınız yeterli olur.

Sistem yetiyor ama önceden sabit 60 aldığım Fortnite'da şu an drop yiyorum ve 30 FPS'lere kadar düşüyor performans ayarlarında. Her ne kadar çok ayar yapsamda. En düşükte bile zar zor 50 FPS veriyor. Fakat tek sebebim oyun değil birçok neden var.
 
Sistem yetiyor ama önceden sabit 60 aldığım Fortnite'da şu an drop yiyorum ve 30 FPS'lere kadar düşüyor performans ayarlarında her ne kadar çok ayar yapsam hep 30 en düşükte bile zar zor 50 FPS veriyor. Fakat tek sebebim oyun değil birçok neden var.

Yani açıkçası biraz saçma olacak ama belki Windows 11'e geçmek sorunu çözebilir 1 güncellemeden sonra 2 kat sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
 
Windows 10 22H2 + debloat (store dahil kaldırılacak) + regedit ayarları + telemetri kapatma > tüm modlu Windows'lar.

Ben üniversitenin WIFI ağına bağlanmıyorum şifreleri çalabilirler diye. Siz daha da modlu ISO arıyorsunuz. Hiç önermiyorum.
 
Yani açıkçası biraz saçma olacak ama belki Windows 11'e geçmek sorunu çözebilir 1 güncellemeden sonra 2 kat sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Denedim ama sonuç yine aynı sonra System down ile tekrar Windows 10 yaptım.

Windows 10 22H2 + debloat (Store dahil kaldırılacak) + Regedit ayarları + telemetri kapatma > tüm modlu Windows'lar.

Ben üniversitenin Wi-Fi ağına bağlanmıyorum şifreleri çalabilirler diye. Siz daha da modlu ISO arıyorsunuz. Hiç önermiyorum.

22H2 kurdum değişen hiçbir şey olmadı.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı