Modlu Windows 10 önerisi

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
RAM
2x2 800 mhz
SSD veya HDD modeli
500 gb hdd (13 yıllık falan.)
Ekran kartı
Zotac geforce gt 420 1gb
Anakart
G31T-M7
İşlemci
İntel E6300 @2.80 ghz
Herkese merhaba, bana Windows LTSC veya LTSB dışında, güvenlik açısından sıkıntı olmayan, ama performanslı bir Windows sürümü önerir misiniz? Performans açısından en iyilerinden biri olsun, Windows Update falan olmasına gerek yok, bilinçli bir kullanıcıyım. (bu arada kendimiz falan Windows modlayabileceğimizi gördüm, çok zor bir şey midir? Nasıl yapacağım? Eğer zor bir şey değilse kendim yaparsam daha iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, bana Windows LTSC veya LTSB dışında, güvenlik açısından sıkıntı olmayan, ama performanslı bir Windows sürümü önerir misiniz? Performans açısından en iyilerinden biri olsun, Windows Update falan olmasına gerek yok, bilinçli bir kullanıcıyım. (bu arada kendimiz falan Windows modlayabileceğimizi gördüm, çok zor bir şey midir? Nasıl yapacağım? Eğer zor bir şey değilse kendim yaparsam daha iyi olur.)
Kendin Windows modlayabilirsin, hem güvenli olur. Zor bir şey değil, Technopat'da rehberleri var. LTSC sürümünü modlamanı öneririm.

Siz o bilgisayara modlanmış Windows 10 kursanız bile bilgisayara kötülük edersiniz siz en iyisi windows vista veya windows 7 kurun windows vista var elimde.

O bilgisayarda Windows 8.1 en iyi modlanmış Windows 10'dan daha iyi çalışır.
8.1 hafif, hafif ama desteği de bitti. Kurmak mantıksız, sürücü sorunları da var.

Ayrıca Linux'a da bakmanı öneririm. Linux senin için Windows yerine çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Kendin Windows modlayabilirsin, hem güvenli olur. Zor bir şey değil, Technopat'da rehberleri var. LTSC sürümünü modlamanı öneririm.

Düz LTSC dürümünü denedim ama Türkçe dil desteği olmadığı için (belki Türkçe pack falan kuruluyordur tam bilmiyorum.) Normal Windows 10'a geri döndüm.

Windows vistayı youtubedeki @Endermanch kanalının sitesi olan malwarewatch.org (malvare watch diye aratın çıkar) oradan indirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı