Modlu Windows 10 önerisi

8.1 hafif, hafif ama desteği de bitti. Kurmak mantıksız, sürücü sorunları da var.

Ayrıca Linux'a da bakmanı öneririm. Linux senin için Windows yerine çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Linux'a geçmeyi bir aralar düşünüyordum, ancak kullandığım birçok uygulamada Linux desteği yok, Wine ile tam performanslı çalışırlar mı? Bir de NVIDIA ekran kartlarında sürücü sıkıntıları var falan deniyor.

Arkadaşlar Windows 10 istiyorum, Windows 8 veya 8.1 önermeyin.

Linux'a geçmeyi bir aralar düşünüyordum, ancak kullandığım birçok uygulamada Linux desteği yok, Wine ile tam performanslı çalışırlar mı? Bir de NVIDIA ekran kartlarında sürücü sıkıntıları var falan deniyor.

Arkadaşlar Windows 10 istiyorum, Windows 8 veya 8.1 önermeyin.

Arch kuracaksan Xorg kullanırsan NVIDIA sürücülerinde sorun olmaz.

NVIDIA'da şu anda bir problem yok. Ki sürücünüz eski olacağı için open-source sürücü bile çalışır. Hangi programları kullanıyorsunuz/bahsediyorsunuz?

Ya da Micro 11 indir ama zor kullanırsın söyliyim.

Windows 10 istiyorsan direk düz windows 10 kur modluları ben hiç denemedim fakat kendim yakında deneyeceğim.

NVIDIA'da şu anda bir problem yok. Ki sürücünüz eski olacağı için open-Source sürücü bile çalışır. Hangi programları kullanıyorsunuz/bahsediyorsunuz?

Opera GX
CS 1.6
Assetto Corsa
ETS 2
Movavi Video Editor
Genel olarak bunlar, ve de araştırdığım kadarıyla hiçbiri Linux desteklemiyor. Bir tek CS 1.6 destekliyor.

Opera GX
CS 1.6
Assetto Corsa
ETS 2
Movavi Video Editor
Genel olarak bunlar, ve de araştırdığım kadarıyla hiçbiri Linux desteklemiyor. Bir tek CS 1.6 destekliyor.
Opera GX ve Movavi dışında hepsi çalışıyor. Movavi ve Opera GX'in alternatifleri var, Shotcut, Davinci Resolve, Firefox, Brave gibi.

Her şey için teşekkürler hocalarım, Ghost Spectre sürümüne bir bakacağım, olmadı kendim NTLite üzerinden sürüm yapmaya çalışacağım, eğer gene olmazsa Linux'a geçmeyi düşüneceğim, geçeceğim zaman kendim başka bir konu açarım.

İşlemcine bir miktar Oc yap.
Windows 10 Home kur. Revo Uninslader Pro ile gereksiz Win programlarını kaldır. Başka uygulamalar ile updateyi kapat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı