8.1 hafif, hafif ama desteği de bitti. Kurmak mantıksız, sürücü sorunları da var.
Ayrıca Linux'a da bakmanı öneririm. Linux senin için Windows yerine çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Linux'a geçmeyi bir aralar düşünüyordum, ancak kullandığım birçok uygulamada Linux desteği yok, Wine ile tam performanslı çalışırlar mı? Bir de NVIDIA ekran kartlarında sürücü sıkıntıları var falan deniyor.
Arkadaşlar Windows 10 istiyorum, Windows 8 veya 8.1 önermeyin.
NVIDIA'da şu anda bir problem yok. Ki sürücünüz eski olacağı için open-source sürücü bile çalışır. Hangi programları kullanıyorsunuz/bahsediyorsunuz?Linux'a geçmeyi bir aralar düşünüyordum, ancak kullandığım birçok uygulamada Linux desteği yok, Wine ile tam performanslı çalışırlar mı? Bir de NVIDIA ekran kartlarında sürücü sıkıntıları var falan deniyor.
NVIDIA'da şu anda bir problem yok. Ki sürücünüz eski olacağı için open-Source sürücü bile çalışır. Hangi programları kullanıyorsunuz/bahsediyorsunuz?
Opera GX
CS 1.6
Assetto Corsa
ETS 2
Movavi Video Editor
Genel olarak bunlar, ve de araştırdığım kadarıyla hiçbiri Linux desteklemiyor. Bir tek CS 1.6 destekliyor.
Opera GX ve Movavi dışında hepsi çalışıyor. Movavi ve Opera GX'in alternatifleri var, Shotcut, Davinci Resolve, Firefox, Brave gibi.Opera GX
CS 1.6
Assetto Corsa
ETS 2
Movavi Video Editor
Genel olarak bunlar, ve de araştırdığım kadarıyla hiçbiri Linux desteklemiyor. Bir tek CS 1.6 destekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.