Modlu Windows 10 önerisi

@Lian_992 GPT olarak biçimlendirdiniz, değil mi? Ayrıca dediğiniz gibi kurmanızda bir sıkıntı yok.

Bakmadım fakat nasıl öğrenebilirim? Rufus'un otomatik olarak eklediği gibi biçimlendirdim. Şu an tekrar biçimlendirmeye girdim GPT seçmiş o yüzden GPT sanırım.

@erayisteya hocam Massgrave'den Türkçe sürüm olan Windows 11 LTSC indirmeyi düşünüyorum. Siz önermiştiniz. Fakat bu sürümde de Windows 11 hızlı değil mi? Yani sorunsuz?
Windows LTSC Download | MAS şu linkten indiriyorum da şu anda.
ayrıca windows 11 ya hani valorantta bir sıkıtnı yaşar mıyım ? tpm aç falan vs. gibi

Son düzenleme:

Evet hocam bu da LTSC ve hızlı. Ayrıca bir sorun yaşamaşsınız.

Anladım. Massgrave'den indirme sebebim İngilizce versiyonunu Türkçe yapınca %100 Türkçe olmuyormuş tüm bölümler o yüzden. bu arada boşta ram kullanımı ne olur sizce ?

Bir de attığım massgrave linkinde İngilizce versiyonda Windows 11IoT Enterprise LTSC yazıyor. Fakat Türkçe olanda ise Windows 11 Enterprise LTSC yazıyor. Aradaki fark ne o IoT falan?

IoT daha uzun destek alacak ve daha hafif, pek bir farkı yok. RAM kullanımı konusundada RAM'iniz kaç GB? Ona göre bir yanıt vereyim.

16 GB RAM'im var.

Normal Windows 11 ne kadar kullaniyorsa onun yarısı kadar falan kullanıcaktır. En kötü %30 falan azalır kullanım, kurduktan sonra yazın biz de referans alırız.

Normal Windows 11 ne kadar kullaniyorsa onun yarısı kadar falan kullanıcaktır. En kötü %30 falan azalır kullanım, kurduktan sonra yazın biz de referans alırız.

Hocam peki Dosya Gezgini falan işlemler daha hızlı olur mu? Windows 11 de çalışırken dosay gezgini bile yavaş açılıyor bunda da öyle bir şey olur mu acaba?

USB'ye Ventoy kurun daha sonra ISO'yu içine atıp öyle boot etmeyi deneyin, Rufus ile yazdırırken sorun olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…