Modlu Windows kullanılır mı?

gktu

Hectopat
Merhaba, bugün baktığım bazı konularda Custom Windows'ların ciddi anlamda FPS arttırdığını gördüm, sizce bu modlu Windows'lar kullanabilir mi? Stabilize midir ve güvenli midir? Açıkçası sistemi sadece oyun ve kodlama için kullanıyorum.
Bu Custom ISO'larin en iyisi RekOS ve Atlas diye duydum. Bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün baktığım bazı konularda Custom Windows'ların ciddi anlamda FPS arttırdığını gördüm, sizce bu modlu Windows'lar kullanabilir mi? Stabilize midir ve güvenli midir? Açıkçası sistemi sadece oyun ve kodlama için kullanıyorum.
Bu Custom ISO'larin en iyisi RekOS ve Atlas diye duydum. Bilgisi olan paylaşırsa mutlu olurum :)
DarkOS kur. Hem en performanslısı hem de güvenilir. Türk yapımı bir de. Diğer modlulara bin basar.

RekOS sürümü eski bir Windows kullanıyor. Aynı şekilde diğerleride güncel Windows 10 üstünden modlama yapılmış, windowsmodlar kullanmanızı söyleyebilirim. Eski bir Windows kullandıktan sonra istediği kadar mod olsun, normal Windows'un gelen güncellemeleriyle stabilizesi çok daha mükemmel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı